Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

MirellaB 13:21, 08 lip 2017

Paulinka też się zastanawiam czy pęcherznicy nie wywalić. Trudna decyzja, bo wiosną jest taka piękna soczyście zielona - szkoda mi.
paulina_ns 15:16, 08 lip 2017

MirellaB napisał(a)
Śliczna córunia

Paulinka Weeding Piano u Ciebie też taka żółtawa jak u mnie. Hmmmm miały być zielonkawe.

No właśnie Mirelka Weeding Piano miała mieć inny kolor, a jest taki limonkowy, w sumie żadnego szału nie ma z tą róża

Mnie pęcherznica strasznie denerwuje, kolor ma fajny, ale pokrój krzaka beznadziejny, nawet nie ma go jak za bardzo przyciąć, u mnie ona na pewno wypada.
Makao_J 18:04, 08 lip 2017

Słodka blondyneczka
paulina_ns 21:03, 08 lip 2017

Makao_J napisał(a)
Słodka blondyneczka

Hihi ja jestem szatynka, ale mąż ciemny blondyn
paulina_ns 21:13, 08 lip 2017

Sobota zleciala, a ja prawie nie zrobiłam nic, pogoda beznadziejna świeciło słońce, za chwilę padało i tak w kółko, posadzilam tylko zakupiona hortensje, ściągnąłam darn do końca furtki i intensywnie myślałam co by tu pozmieniać muszę przesadzić kilka roślin żeby utworzyć końcowy szpaler hortensji, wejdą mi tam 4 szt, zdecydowałam się na odmianę magical moonlight pytanie tylko, czy taka dostanę lokalnie, wszędzie vanilki, Pinky winky, Bobo ostatecznie jak nie będzie kupię niezawodna limelight.
Marzenaka 22:47, 08 lip 2017

Paulina, miałam pytać jak Hakuro u ciebie, bo z tego co kojarzę to masz. Moje tak paskudnie rosną w tym roku, nie wiem co im się stało, cięte jak zawsze, wręcz straszą na rabacie.
MirellaB 08:13, 09 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

No właśnie Mirelka Weeding Piano miała mieć inny kolor, a jest taki limonkowy, w sumie żadnego szału nie ma z tą róża

Mnie pęcherznica strasznie denerwuje, kolor ma fajny, ale pokrój krzaka beznadziejny, nawet nie ma go jak za bardzo przyciąć, u mnie ona na pewno wypada.

Wedding Piano też mnie nie oczarowała - raczej przeciętna. Kolor nie jest taki jak na zdjęciach. Może w przyszłym roku się zmieni, chociaż za bardzo na to nie liczę.
paulina_ns 13:37, 09 lip 2017

Marzenaka napisał(a)
Paulina, miałam pytać jak Hakuro u ciebie, bo z tego co kojarzę to masz. Moje tak paskudnie rosną w tym roku, nie wiem co im się stało, cięte jak zawsze, wręcz straszą na rabacie.

Marzenka u mnie hakuro niezmiennie od kilku lat piękna jest tylko muszę ją przyciąć, bo strasznie się rozrosla hmm..to ciekawe co Twoim dolega, może wiosna ja przymrozilo?
paulina_ns 13:38, 09 lip 2017

MirellaB napisał(a)

Wedding Piano też mnie nie oczarowała - raczej przeciętna. Kolor nie jest taki jak na zdjęciach. Może w przyszłym roku się zmieni, chociaż za bardzo na to nie liczę.

Z tego co widziałam u kogoś w ogrodzie spory krzak z niej rośnie, czytałam Mirelka,że masz nerwy na ogród nie przejmuj się nie tylko Ty, mi też cały czas coś nie pasuje, dlatego zmieniam, przesadzam, zobaczymy co mi z tego wyjdzie...
jolka 23:58, 09 lip 2017

Paula, jesteś niemożliwa!! Podglądałam Cię czasem urlopowo, choć nie chciało mi się pisać z telefonu. Masz już przepięknie!! Ogród rozkwita, róże czarują. No i wszystko ogarnięte. Zazdraszczam normalnie! U mnie jest to stan nierealny, nie wiem tylko czy w tym roku, czy to już zawsze tak będzie.

A Wiki.. szok normalnie!! Kiedy ona tak urosła?? Przesłodziak z niej