Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 20:36, 06 lip 2017

Do dokończenia rabatki różanej potrzebuje jeszcze jakiegoś ładnego drzewka na pniu, macie może jakis pomysł?
_Martini_ 21:57, 06 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Martynka na pewno Lavender Ice jest mniej fioletowa, ona bardziej w róż wpada. Ja ją mam od niedawna więc niewiele mogę o niej powiedzieć, ale z tego co wiem jest dosyć niska.

W takim razie wędruje na listę, bo szukam wlasnie takich odcieni. Dzięki za porównanie.
Ładnie wyszla Ci ta rabatka z kostrzewą.
paulina_ns 22:24, 06 lip 2017

_Martini_ napisał(a)

W takim razie wędruje na listę, bo szukam wlasnie takich odcieni. Dzięki za porównanie.
Ładnie wyszla Ci ta rabatka z kostrzewą.

Martynka myślę,że spodoba Ci się ta róża rabatka z kostrzewą pewnie da efekt dopiero jak kostrzewy podrosną, ale dziękuję
alis 22:29, 06 lip 2017

Róże z kostrzewą fajnie się zgrały, supcio Paula
Magleska 22:33, 06 lip 2017

mam kostrzewę posadzoną pod brzozami i dałaś mi pomysł ....dam tam różę cudnie wyszła Twoja
m_gocha 00:56, 07 lip 2017

Szalejesz Paulina
Ależ już Twój ogród dojrzał... Pięknie
Podziwiam Cię jak Ty to wszystko ogarniasz zwłaszcza przy zapewne mocno absorbującym maluchu?
Zana 06:55, 07 lip 2017

Montany wyglądają na montany. Cieszę się, że Ci się kostrzewy do tych róż podobają.
Drzewa nie doradzam, bo to nie jest łatwa decyzja i to nie bylinka, że sobie ewentualnie w mig przesadzisz jak nie będzie pasowało. Trzeba by chyba było spojrzeć na to miejsce w szerszym kontekście, tzn. jak wygląda w szerszym kadrze, co tam masz i co planujesz w przyszłości.
paulina_ns 07:09, 07 lip 2017

alis napisał(a)
Róże z kostrzewą fajnie się zgrały, supcio Paula

Dzięki Alicjo nieskromnie napisze,że mi też się podoba
paulina_ns 07:12, 07 lip 2017

Magleska napisał(a)
mam kostrzewę posadzoną pod brzozami i dałaś mi pomysł ....dam tam różę cudnie wyszła Twoja

Madziu polecam, może tak zdjęcia tego nie oddają i wiadomo kostrzewa jeszcze malutka jest, ale myślę,że jak rośliny podrosną będzie to bardzo ładnie wyglądało pytanie tylko, czy róże będą rosły pod brzozami? Z tego co wiem brzozy to wodopijcy, ja pod brzoza chciałam dać hortki i od razu mi odradzono.
paulina_ns 07:19, 07 lip 2017

m_gocha napisał(a)
Szalejesz Paulina
Ależ już Twój ogród dojrzał... Pięknie
Podziwiam Cię jak Ty to wszystko ogarniasz zwłaszcza przy zapewne mocno absorbującym maluchu?

Gosiu dziękuję, bardzo miło czytać mi takie słowa Co do ogarniania lekko nie jest, najpierw ogarniam dom, gotuje obiad i popołudniu staram się chociaż z godzinkę poświęcić ogrodowi, malutka zaczyna chodzić i teraz jest gorzej, bo chwila moment spuszcze ja z oka i już jest w innym miejscu zazwyczaj przy psie, bo ona jak widzi psy to zaraz do nich leci