Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Anda 10:25, 21 lut 2016

Dobrze, że Lowa już się powoli przyzwyczaja do nowej sytuacji i że Wam też już trochę lżej.
Piękne fotki i cudny kociak
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 11:42, 21 lut 2016

Anda napisał(a)
Dobrze, że Lowa już się powoli przyzwyczaja do nowej sytuacji i że Wam też już trochę lżej.
Piękne fotki i cudny kociak

Jestem zwierzolubem...koty też lubię, a mam ich trzy, towarzyszą nam w domu i w ogrodzie

kocie ślady często prowadzą do sąsiadów

wierzby już w kotkach

Anda 12:27, 21 lut 2016

Również lubię zwierzęta. Niestety mój M ma alergie i nie możemy mieć zwierząt.

Piękne bazie u Ciebie. A dom sąsiadów bardzo interesujący, taki rustykalny.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 12:44, 21 lut 2016

Nigdy nie próbowaliście mieć kotka lub psa, eM mojej córci też jest uczulony, mają kotkę i nawet nie ma większego problemu....gdyby było inaczej trafiłaby do nas

Moi sąsiedzi rzadko bywają, tylko raz czy dwa w sezonie, mało dbają o ogród, bo to głównie sad, który służy ptakom za stołówkę, domek mają dwie córki po ojcu i traktują wypady tylko rekreacyjnie.
Anda 12:54, 21 lut 2016

Agania napisał(a)
Nigdy nie próbowaliście mieć kotka lub psa, eM mojej córci też jest uczulony, mają kotkę i nawet nie ma większego problemu....gdyby było inaczej trafiłaby do nas

Moi sąsiedzi rzadko bywają, tylko raz czy dwa w sezonie, mało dbają o ogród, bo to głównie sad, który służy ptakom za stołówkę, domek mają dwie córki po ojcu i traktują wypady tylko rekreacyjnie.

Wiesz, mój M się strasznie boi, że będzie reagował alergicznie. Poza tym nie chciałabym brać na próbę żadnego zwierzęcia. Mnie i córce serce by się kroiło, a nie mielibyśmy też komu oddać.

Szkoda tego domu. Na dodatek z dużym ogrodem...
Agania 14:49, 21 lut 2016

Zwierzaki szybko kradną nasze serca, całkowicie Was rozumiem, moim się udało zaryzykowali i mają swojgo kociaka
sylwia_slomc... 15:12, 21 lut 2016

Fajny ten domek sąsiada, a kotki fajne i futrzaste i te na drzewie
Agania 15:31, 21 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajny ten domek sąsiada, a kotki fajne i futrzaste i te na drzewie

Kotki są przemiłe każde

wczoraj było tyle śniegu, że łapki się zapadały

w oczkach woda zacznie się przelewać,za dużo mokrego i śniegu i deszczu

AGDULA 19:13, 21 lut 2016

Agania napisał(a)

Proszę

Niedziela pogodowo nas nie rozpieszcza, śnieg się topi, a z nieba kapu, kap

Całe szczęście, że u mnie śniegu nie ma. A jedyne co dziś padało to deszcz
Ale po południu , wcześniej można było coś porobić w ogrodzie. Nawet rośliny poprzesadzałam. A jak patrzę to Twoją zimę... to aż mi się zimno zrobiło
kasiek 19:43, 21 lut 2016

O raju, masz jeszcze tyle śniegu? U mnie wiosna z powrotem
Kociaki cudne