Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

sylwia_slomc... 21:22, 27 cze 2020

Ale szybko rośnie Ślicznotka z Niej Współczuję z drogą, wiem ile to roboty....
A rośliny....człowiek dba chucha, dmucha i jedna chwila....Ale jest w nich moc przetrwają, a za rok będą jeszcze ładniejsze
Agania 21:29, 27 cze 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale szybko rośnie Ślicznotka z Niej Współczuję z drogą, wiem ile to roboty....
A rośliny....człowiek dba chucha, dmucha i jedna chwila....Ale jest w nich moc przetrwają, a za rok będą jeszcze ładniejsze

Sam fakt jak ten dzieciak pracuje nad sobą i nabywa różnych umiejętności nas zachwyca ma dopiero 6,5 miesiąca
Drogę się utwardzi, przyjdzie na to czas, ogród trzymają drzewa i Twoje naparstnice są nieugięte, mam karmnik dla Ciebie... muszę go
w końcu Ci go przywieźć
jolanka 21:59, 27 cze 2020

Oj tam ogród, wnusia jest najpiękniejsza
BASIA8 00:42, 28 cze 2020

Aganiu jaki PIĘKNY ANIOŁEK CIĘ odwiedził pociecha i radość dla Serduszka
Szkoda ogrodeczka, pracy Męża ale jest tak jak piszesz - powoli, powoli drogą będzie i ogród się odbuduje.
Buziaki zostawiam.
Kasiolaaa 08:23, 28 cze 2020

ogrod cudenko ale ta wnusia robi furrore ❤
Urszulla 11:22, 28 cze 2020

Dzidzia słodka

Wygoglałam żeleźniaki o których piszesz bo nie znałam ich. Czosnków mogłabym mieć dużo ale jakoś nie chcą się mnożyć.

Pamiętam z fotek u Ciebie cudną kokorycz, moja jakaś kiepska nie wiem gdzie ją przesadzić. I jeszcze z Twoim ogrodem kojarzę ożankę, która mi się zawsze marzyła. Teraz ona jest nr1 u mnie. Tej zimy nie zmarzła...odbija.

Pozdr.
AnnaMS 11:26, 28 cze 2020

Agania napisał(a)

Ale pięknie czarujesz zdjęciami ogród bajeczny , spotkanie udane, wnusia cudna same radości
TAR 13:39, 28 cze 2020

Aganiu, sliczna ta Twoja wnunia. Ogrod i droge sie odbuduje, bedzie dobrze.

Kupilam sobie 3 ozanki w naszym ogrodnictwie, choc raczej one nie te hyrkańskie tylko zwyczajne ale i tak mi sie podobaja. Mialam hyrkanskie w A...r zamowione ale nie dojechaly, ponoc sie skonczyly. Moze w nastepnym sezonie zamowie po prostu wczesniej.
sylwia_slomc... 14:30, 28 cze 2020

Agania napisał(a)

Sam fakt jak ten dzieciak pracuje nad sobą i nabywa różnych umiejętności nas zachwyca ma dopiero 6,5 miesiąca
Drogę się utwardzi, przyjdzie na to czas, ogród trzymają drzewa i Twoje naparstnice są nieugięte, mam karmnik dla Ciebie... muszę go
w końcu Ci go przywieźć

Chętnie się z Wami spotkamy, niech się tylko ta pogoda ustabilizuje i rzeczoznawca przyjdzie bo musimy ścieżki odmulić by się przejść dało i musi podeschnąć choć trochę
JoannA 14:35, 28 cze 2020

Twoja wnusia to najpiękniejszy kwiatuszek w ogrodzie. Śliczności
Mam nadzieję że wyrośnie z niej pomocnica dla babci.
Wczoraj namawiałam córcię bo mi tylko wnucząt brakuje do pełni szczęścia, ale młodzi ciągle niezdecydowani