Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 10:30, 02 lip 2020

BASIA8 napisał(a)
Buziaki Aganiu zostawiam Myślę Ciepło o Tobie

Dziękuję Baś ja też ściskam
sylwia_slomc... 10:43, 02 lip 2020

Dogadamy terminz nastrojem tak bywa, ze nam spada zwłaszcza przy takiej pogodzie jak ostatnio, podcina skrzydła, też mi się nie chce do ogrodu teraz chodzić, a jak zajdę to głównie fotki robię bo nie wiem czy jak będę w kolejnym dniu to jeszcze zastanę w tym samym stanie, wczoraj odkryłam , ze nasz buk trikolorek umrożony w maju, ledwie odbijający i to nie kolorowymi listkami, złamany po poniedziałkowej wichurze w połowie Już nie będzie tej lekkości co miała być, ech
Urszulla 12:55, 02 lip 2020

Też miewam momenty ogrodowe które mnie cieszą i chętnie działam oraz inne priorytety, wtedy ogród idzie w odstawkę żeby znów mógł ucieszyć. Gdy nie ma tego uzależnienia to nie ma depresji ogrodowej jak coś idzie nie tak
Majgorsze dla mnie jest to gdy chcę robić w ogrodzie a nie mogę bo zdrowie mi odmawia....tak jak teraz. To też trzeba zaakceptować.
TAR 13:02, 02 lip 2020

mnie tez ogordowo cisnienie spadlo, moze jutro cos podzialam. wczoraj przywuwazylam znowu kosmiczne ilosci mszyc na sosnach Watereri a dzis galasy na swierku Cupressina, jest tak wysoki, ze nie zdolam wszystkich sciagnac. nie mam kiedy przez pogode przyciac pecherznic juz o wykopaniu ich w ogole zapomnij, czasu zwyczajnie brakuje.
Dominika11 13:27, 02 lip 2020

widzę, że kroi ię wam spotkanko

a z tą pogodą ta jakich koszmar, u mnie w nocy była burza - normalnie leciała ściana wody, myślałam, że wywali okna dachowe
Anda 13:30, 02 lip 2020

Slicznä masz wnusię Najważniejsze, aby w zdrowiu pozostała
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gosialuk 21:57, 02 lip 2020

Agatko jak wycieczka, to może w moje strony? Serdecznie zapraszam.
Dobrze jest mieć odskocznię od ogrodu, gdy dopada nas zniechęcenie. Niestety nie mamy wpływu na pogodę, a jesteśmy od niej uzależnieni. Trzeba to zaakceptować.
Wnusia kochana i oczko w głowie babci. Tak właśnie powinno być.

Katkak 22:34, 02 lip 2020

Agoatko wnusia słoska, a u babci w ogrodzie jest tyyyyyyle do odkrycia.
gierczusia 21:42, 03 lip 2020

Babcia serioooo ??? Nigdy bym na to nie wpadła nie wiem czemu myślę ,że my tu fffszystkie taaakie młode a sama..prawdę powiedziawszy mam 50 na karku, więc "stan babci" powinien być mi już bliski
Buuuziol
Waclaw 23:17, 03 lip 2020

Agania napisał(a)

Ja w ogrodzie nic nie robię wypaliłam się ogrodowo, już mi nawet ślimaki nie przeszkadzają, mogą pozjadać to co zostało poszatkowane i leży połamane od deszczu.

Agatko, to chwilowe. Czasami tak jest. Zapał wróci Masz zbyt piękny ogród. Zbyt wiele miłości weń włożone aby nie wrócił