Jestem bardzo ciekawa tych zdjęć z powietrza
Agstko, napisz proszę, jak bardzo rozrasta się klon palmowy artropurpureum dostałam w prezencie i zastanawiam się, czy wystarczy mu miejsca tam, gdzie go posadziłam
Pozdrawiam
Śledzę dokładnie cebulowe zamierzenia i ciekawa jestem efektów. Ja w tym roku też planuję, ale w mniejszej skali Mam tylko parę opakowań exotic emperor i queen of night. Ciesz się, że nie ma u Ciebie nornic, bo ja wszystko muszę chronić koszykami.
Trzymam kciuki za dronowe fotki. Myślę, że to będzie mega interesujące.
Nawet w dojrzałym ogrodzie mam traumę przed cebulowymi...tak bardzo na nie czekałam, aż do teraz, nie wiem co będzie jak to zobaczę, bo te zakupy poza tymi dwoma odmianami to wielka zagadka, ale intuicja pokaże na co mnie stać, najwyżej fotek nie pokażę, widzisz ja też całkowicie raczkuję w tym temacie i potrzebuję pomocy i porad...w koszykach nie będę sadzić, wolę dokupić lub zrezygnować, ale coś czuję, że moje koty będą mieć używanie.
Za dronowe fotki też trzymam kciuki i jestem ich ciekawa bardzo
Ale siem przejęłam, ja jeszcze tych cebulowych nie znam, ale wiosną przyglądać się ogrodowi zamierzam, w waszych cebulowych odsłonach siem zakochałam bardzo
Dobrze że wdepnąłem bo zdobyłem nowe namiary na cebulowe W tym roku jestem z zakupami do tyłu i jak idę do sklepu to już same resztki Może jutro uda mi się podjechać do Lidela
Z tulipanów na pewno będziesz zadowolona bo jak zakwitną to trudno ich nie kochać Na punkcie czosnków zwariowałem tej jesieni i kupuję wszelkie możliwe jakie wpadna mi w ręce Jeszcze trochę i pójdę z torbami
Ha ha, fotek nie pokażesz Dobre. Intuicja to dobra rzecz, tak samo jak szukanie porad. Warto zawsze tak to wyważyć, bo coś co sprawdza się u kogoś, niekoniecznie sprawdzi się u Ciebie. Myślę, że w tak pięknym ogrodzie, nic nie będzie wyglądać źle, a w takich ilościach będzie co podziwiać.
Koszyków też nie lubię, bo mnie ograniczają. W tym roku będę próbować zabezpieczyć celule taką plastikową siatką co na metry się kupuje, ale przy małej ilości to można się jeszcze pobawić...