Mala_Mi
20:48, 20 lis 2013

Oj, ja nie umna do projektowania, ale dla mnie
brakuje tu koloru...
Miotła z żarnowca mi sie tu nie podoba..
każda tuja inna... też mi sie tu nie podoba, ta na rogu ok, bo zasłania rynnę....
Na pewno musi tu być coś co cały rok będzie ozdobą.. bukszpany są super... piękniusie

Jak już ci ładnie tu rodną różaneczniki, to może daj na całej długości, a pomiędzy coś z trawek.. z drugiej strony 1,3 metra.. na rh to mało

Pomiędzy kulki ja bym dała coś żółtego lub czerwonego.. trawki lub żurawki... Jak już daj coś na pniu.. jakieś nawet tujki-kulki, bo cis to drogi.. na dole znów trawkowo-żurawkowo... albo trzmieliny na pniu niech sie powtarzają co jakiś czas...
Na drugiej rabacie masz jałowce które urosną wielgaśne.. brakuje też mi koloru... ale ja Ci nie będę doradzać, bo ja sama kokoszka pierwszej wody jestem.... i ja to dopiero mam zagracone