Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 23:17, 18 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Kasiu w tę jadę, ale będę wracać od znajomych i po drodze jadę do ZG do znajomych, a wieczorem do domu...w Przytoku chcę spędzić chwilę (czy można tylko chwilę?)....na wyjazd do Kalska nastawiłam swojego Krzyśka...no nie odpuszczę...bardziej nastawiam się na trawę właśnie w Kalsku niż w Przytoku, ale zobaczymy...jak nie teraz Przytok to może się na Kalsk zdecydujesz?

Zgadamy się z tym Kalskiem. Jeszcze trochę czasu do niego- może zachce mi się coś posadzić. pojechałabym choćby po to, by pooglądać.
Kindzia 12:50, 19 sie 2015

Kupcie mi jedną jeżówkę southern belle, zdechła mi...jakoś ją odbiorę Nie opłaci mi się z bylinowego wysyłkowo zamawiać...aaa, nie, to nie ma sensu chyba.

Wy się umawiacie, my się też z Małgosią do spotkania z Irenką szykujemy Jeszcze trwa ten miły czas Potem już tylko szaruga i do ogrodu nie będzie po co wychodzić. Ale zawsze spotkania przy kominku zostają

Kasik 14:01, 19 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Kupcie mi jedną jeżówkę southern belle, zdechła mi...jakoś ją odbiorę Nie opłaci mi się z bylinowego wysyłkowo zamawiać...aaa, nie, to nie ma sensu chyba.

Wy się umawiacie, my się też z Małgosią do spotkania z Irenką szykujemy Jeszcze trwa ten miły czas Potem już tylko szaruga i do ogrodu nie będzie po co wychodzić. Ale zawsze spotkania przy kominku zostają

Jak będe w Przytoku to zobaczę. Przecież my się napewno niebawem spotkamy Trzeba tylko terminy zgrać.
JulkAd 21:11, 19 sie 2015

Kasik napisał(a)

Jak będe w Przytoku to zobaczę. Przecież my się napewno niebawem spotkamy Trzeba tylko terminy zgrać.

Wam to dobrze....chwila moment i spotkanie....oj Dziewczyny co by to było gdyby nie było "O"...Danusię to trza by na rękach nosić za taką przyjaźń jaką Wam zgotowała

Buziaki dla OBU Kasiek
JulkAd 21:13, 19 sie 2015

Kasik napisał(a)

Zgadamy się z tym Kalskiem. Jeszcze trochę czasu do niego- może zachce mi się coś posadzić. pojechałabym choćby po to, by pooglądać.

Ja po prostu chcę się przejechać, zobaczyć co i jak....jak mi się
spodoba to przyszłej wiosny już nie odpuszczę, bo muszę ostatecznie ogród uporządkować...męczy mnie ten bałagan w niektórych miejscach.
Kasik 21:25, 19 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Wam to dobrze....chwila moment i spotkanie....oj Dziewczyny co by to było gdyby nie było "O"...Danusię to trza by na rękach nosić za taką przyjaźń jaką Wam zgotowała

Buziaki dla OBU Kasiek

No tak, dla chcącego nic trudnego

Tylko ta odległość.
Kasik 21:27, 19 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Ja po prostu chcę się przejechać, zobaczyć co i jak....jak mi się
spodoba to przyszłej wiosny już nie odpuszczę, bo muszę ostatecznie ogród uporządkować...męczy mnie ten bałagan w niektórych miejscach.

Ja tez chętnie się wybiorę. Oby tylko nie padało, bo wtedy tam można utonąć w błocie.
JulkAd 21:58, 19 sie 2015

Kasik napisał(a)

Ja tez chętnie się wybiorę. Oby tylko nie padało, bo wtedy tam można utonąć w błocie.

No o tym wiem, dlatego napisałam, że na pogodę liczę...kaloszy wyjściowych w domu brak, a w roboczych gumiakach nie pojadę...po cichu liczę na jeżówki w nedzielę...
makkasia 21:34, 20 sie 2015

Kasiu masz obłedne hortensje, u mnie dopiero teraz są w pełni rozkwitu.
ściskam
Kasik 07:14, 21 sie 2015

makkasia napisał(a)
Kasiu masz obłedne hortensje, u mnie dopiero teraz są w pełni rozkwitu.
ściskam

Chciałabym dziś też tak powiedzieć, ale ta susza zrobiła wszystko by zakończyć ich piękny czas. Prawie wszystkie zaczynają się przebarwiać, a vanilki tak zmaltretowane po jednej burzy z gradem, że popodwiązywane stoją jak ściągnięte w bukiety.

Już myślałam, ze je powycinam. W moim ogrodzie bazą są hortensje i czekam na nie co roku z niecierpliwością. W tym roku nie nacieszyłam sie długo.

Ale dziękuje Kasieńko za pochwały