Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 07:17, 21 sie 2015

JulkAd napisał(a)

No o tym wiem, dlatego napisałam, że na pogodę liczę...kaloszy wyjściowych w domu brak, a w roboczych gumiakach nie pojadę...po cichu liczę na jeżówki w nedzielę...

Jula - z wyjazdem zgadamy się tuz przed i w zależności jaka będzie pogoda to zdecydujemy. Ja w kaloszkach też nie pojadę bo mam tylko takie na grzyby.
Milka 12:22, 21 sie 2015

Zakupy w palnie, susza...a tak podziwiałam twoje hortki, za rok się poprawi, ciekawa jestem bardzo w realu to wszystko zobaczyć coś chcesz, może jeszcze siewki rozplenicy Black Beuty, urosły już wielkie...albo cisy w dobrej cenie????
Buziak, nie denerwuj się, ogród wrześniowy jest piękny, duża paleta barw, a najważniejsze, to gadanie
gierczusia 17:27, 21 sie 2015

Nieeeeee noooooo gdzie dziś włażę , to spotkanie z Irenką kuleee,żal mi się robi

Buziole Kaśko
Kasik 17:58, 21 sie 2015

Milka napisał(a)
Zakupy w palnie, susza...a tak podziwiałam twoje hortki, za rok się poprawi, ciekawa jestem bardzo w realu to wszystko zobaczyć coś chcesz, może jeszcze siewki rozplenicy Black Beuty, urosły już wielkie...albo cisy w dobrej cenie????
Buziak, nie denerwuj się, ogród wrześniowy jest piękny, duża paleta barw, a najważniejsze, to gadanie

We wrześniu już wszystko będzie brązowe- ale to nic- przynajmniej się nagadamy. O tej rozplenicy pomyśle, bo mi jedna rabata się nie podoba a jest przy samym tarasie. Jeszcze pogadamy.

Kasik 18:00, 21 sie 2015

gierczusia napisał(a)
Nieeeeee noooooo gdzie dziś włażę , to spotkanie z Irenką kuleee,żal mi się robi

Buziole Kaśko

Szykuje się spotkanie na wrzesień i nic straconego- gość w dom Bóg w dom - I Ciebie również gorąco powitamy jak będziesz w okolicy. A po drodze do domciu O Irenkę można zaczepić.
Urszulla 19:42, 21 sie 2015

Kasik napisał(a)

Cofałam się do pisma obrazkowego bo chcę zobaczyć jak Twoje horti się mają i liatry mnie zachwyciływłaśnie u mnie też fiolet do hortek dobieram
Bea 20:57, 21 sie 2015

Ładne połaczenia z hortensjami. W masie siła.

Chyba będę zgapiać.

Pozdrawiam

Ps. tarsowe donice, aż kipią
JulkAd 23:05, 23 sie 2015

Kasiu byłam w Przytoku, ale krótko, bo czas gonił. Na pewno nie był to ostatni raz tam, szał normalnie. Jeżówki zakupiłam trzy, ale tych co chciałam to nie było...za to kupiłam ML, które na pewno podzielę na kilka mniejszych, będą miały okazję się wykazać w przyszłym roku....buziaki
Margarete 13:06, 24 sie 2015

Ale hortensje....szał normalnie i te fioletowe liatry na ich tle tez ładnie, moje w tym roku takie zabiedzone, mae kwaiatostany, słabo kwitna- ile sezonów masz swoje horti Kasiu ?
Kasik 09:48, 28 sie 2015

Urszulla napisał(a)

Cofałam się do pisma obrazkowego bo chcę zobaczyć jak Twoje horti się mają i liatry mnie zachwyciływłaśnie u mnie też fiolet do hortek dobieram

Liatry super wyglądają, szkoda tylko, że nie kwitną dłużej. Trzeba szukać czegoś co dłużej da kolor. Ja już nie wiem sama.