Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 21:23, 01 maj 2016

Basilikum napisał(a)
ciepelko bylo wczoraj, pürzygrzalo, ze az milo a dzis byl dzien wycieczkowy wiec lalo, powloczylismy sie wiec po muzeum[/quote

Szwędaczki z Was My jesteśmy z tych bardziej siedzących, ale mi na wycieczki właśnie choroba nóg nie pozwala.
Kasik 21:25, 01 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
My mieliśmy cudowną zamówioną pogodę Niestety mój aparat w domu został

Szkoda zdjęć, ale to nie zawsze o to chodzi. Dzień super, buziole zadowolone- czego chcieć więcej.
malgorzata_s... 21:34, 01 maj 2016

Inni robili więc zawsze do Sylwi zajrzeć mogę Spotkanie super, była nas spora grupa. Agania, ,Kasia z Dębicy, Kasia z Krakowa, Kondziu i Abico.
Mala_Mi 19:51, 02 maj 2016

Kasik napisał(a)

Zarunia - cudna suczka, to miłość mojego Męża. Mam nadzieje, że w kolejce za mną

A o kwiatach magnolek właśnie pisałam. - bardzo ładne. Gdybym miała dziś wybierać tylko jedną do swojego ogrodu z tych co mam- wybrałabym Satisfaction.
A mam:
Blac Tulip
Gienie
Yellow Bird
Sussan
Pirouette
Satisfaction

Zara piękna dziewczyna Tak jak Satysfaction.... patrzyłam na nią w szkółce i gały mi wyleciały z orbit... Nie chcę już bardziej kokosić, a chętnie bym ją kupiła
Bogdzia 21:54, 02 maj 2016

Kasik napisał(a)

Klonik będzie lada chwila po niedzieli. Mieliśmy ciut mało czasu, a i inne rzeczy do ogarnięcia. No i poczekam co mi powie Agania o miejscówce dla niego.

Tak mi się spodobał, ze kopiliśmy go na urodzinowo-imieninowy prezent dla Grzesia. I żeby mu nie było żal, że nie dostanie bardziej męskiego prezentu, to mianowaliśmy go na Grzesia cześć Edward Wspaniały. (Grześ ma tak na drugie imię)

I co na to Grzes? Jest zadowolony czy musi byc zadowolony?
Kasik 08:52, 03 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Inni robili więc zawsze do Sylwi zajrzeć mogę Spotkanie super, była nas spora grupa. Agania, ,Kasia z Dębicy, Kasia z Krakowa, Kondziu i Abico.

Byłam, widziałam- nie zazdroszczę tych terenów do zrobienia.
Kasik 08:53, 03 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)

Zara piękna dziewczyna Tak jak Satysfaction.... patrzyłam na nią w szkółce i gały mi wyleciały z orbit... Nie chcę już bardziej kokosić, a chętnie bym ją kupiła

Pokokoś się jeszcze troszkę, bo ona piękna jak nie wiem co. Ania - normalnie jak plastikowa.
Kasik 08:55, 03 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

I co na to Grzes? Jest zadowolony czy musi byc zadowolony?

Bożenko- to był rzeczywiście taki mały fortel , ale klonik jest niezaprzeczalnie piękny i Grześ się nawet nie za bardzo wzbraniał.

Bogdzia 21:08, 03 maj 2016

Kasik napisał(a)

Bożenko- to był rzeczywiście taki mały fortel , ale klonik jest niezaprzeczalnie piękny i Grześ się nawet nie za bardzo wzbraniał.

Lubię klony to piękne drzewa szczególnie jesienią wiec i Grzes bedzie zadowolony szczególnie jak klonik podrosnie.
malgorzata_s... 21:17, 03 maj 2016

Kasik napisał(a)

Byłam, widziałam- nie zazdroszczę tych terenów do zrobienia.

Kasiu ją chodzenia nawet sobie tam kilka razy góra dół nie wyobrażam a co dopiero obsadzania. Niesamowici są Gdzie klinik. Idę szukać
Nie ma??