Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 18:36, 04 cze 2014

Staram sie jak moge, ale do Waszych ogrodow daleka droga jeszcze..
Pozdrowienia!!!
Alisonek 22:11, 04 cze 2014

Ilonka przepraszam że tak dawno Ciebie nie odwiedzałam, możesz mnie ochrzanić delikatnie ale jakoś mi umknęłaś, i dopiero dzisiaj mi się pokazałaś i wpadłąm zobaczyć co tam porabiasz i widzę że działaś, rabata z buksami i turzycami ładnie się prezentuje, masz świetne okazy roślin, zdrowe i równo zielone
donice dalej budzą zachwyt, musiałam listonoszowi napisać gdzie je kupiłam bo on nie mógł biedny poszukać

Pozdrawiam i ściskam
inag 22:53, 04 cze 2014

Nie masz za co przepraszać! No coś Ty!
Ja jestem na bieżąco u Ciebie bo jak jeden dzień nie zajrzę to na drugi mam kilkanaście stron do nadrabiania;-D
Bardzo się cieszę, że donice wszystkim - a zwłaszcza Tobie - przypadły do gustu, bo gdyby było inaczej miałabym wyrzuty sumienia, że "przeze mnie" zamówiłaś...
Spokojnego wieczorku!!!
mynarka 08:54, 11 cze 2014

zaznaczam
jestes włascicielka pieknego ogrodu bardzo mi sie podoba
pozdrawiam
jambosana 15:31, 16 cze 2014

O widzę, że polubiłaś bukszpany, pasują do Twojego ogrodu, zwłaszcza z trawkami. A zdjęcia robisz fantastycznie, pewnie dobry aparat, ale przede wszystkim wyczucie, tyle na forum zdjęć, ale tak piękne nie są częste.

A byliny, róże, masz ? W Twoim kamiennym ogrodzie pasowały by.
inag 21:56, 16 cze 2014

Witaj! Masz rację- polubilam - nawet pokochalam mogę powiedziec z czystym sumieniem Jeszcze rok temu jakby mi ktos powiedzial, ze posadzę u siebie w ogrodzie chocby jednego bukszpana to pomyslalabym, ze oszalał biedak
Co do bylin to mam ich rowniez troche. W tym roku robilam rabate: rozplenica japońska + rozchodnik okazaly, posadzilam 14 krzaków hortensji, kilkanascie sztuk traw, kilkanascie jeżowek w duecie z miskantem morning light i otoczonych bialymi röżami okrywowymi sea foam. Mam tez dzwonki brzoskwiniolistne i kilkadziesiat sztuk zurawek.. Niby tego dużo a w rzeczywistości prawie nie widać...
elzbieta_g 22:01, 16 cze 2014

inag napisał(a)
Witaj! Masz rację- polubilam - nawet pokochalam mogę powiedziec z czystym sumieniem Jeszcze rok temu jakby mi ktos powiedzial, ze posadzę u siebie w ogrodzie chocby jednego bukszpana to pomyslalabym, ze oszalał biedak
Co do bylin to mam ich rowniez troche. W tym roku robilam rabate: rozplenica japońska + rozchodnik okazaly, posadzilam 14 krzaków hortensji, kilkanascie sztuk traw, kilkanascie jeżowek w duecie z miskantem morning light i otoczonych bialymi röżami okrywowymi sea foam. Mam tez dzwonki brzoskwiniolistne i kilkadziesiat sztuk zurawek..

takie cudeńka posadziłaś i nam nie pokazałaśliczę na fotki
inag 22:07, 16 cze 2014

Na razie nie ma jeszcze czego pokazywać. Wszystko malutkie, lub nie kwitnie (np. Jeżówki);-(
Jak tylko pokażą na co je stać, na pewno zamieszczę zdjęcia
Pozdrowienia!!!
inag 22:10, 16 cze 2014

A zdjęcia robisz fantastycznie, pewnie dobry aparat, ale przede wszystkim wyczucie, tyle na forum zdjęć, ale tak piękne nie są częste.

I serdecznie dziękuję za komplement Miło mi, że się podobają.. Fotografia to moje hobby - zwłaszcza portretowa
Alisonek 22:36, 16 cze 2014

Listonosz też zamówił donice
jeszcze 2 kobietki ze wsi się w nich zakochały świetny namiar mi dałaś, dziękuje kolejny raz