Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

beta 21:30, 09 maj 2014

witam...trafiłam tu przez przypadek, ale zostaje na dłużej...cudnie u Ciebie Ilonko.....tworzysz klimatyczny ogród...będę podglądać

a ten korzeń na rabacie bardzo mi się podoba...chyba sie przejdę do lasu
inag 21:44, 09 maj 2014

Cześć!
Dziekuję a po korzenie zapraszam do mnie u mnie od koloru do wyboru Mozna przebierac ile sie chce...
Pozdrawiam serdecznie!
Kolorowych snow!
bozaj 21:15, 11 maj 2014

Witam, jak poprzedniczka trafiłam tu przypadkiej, jestem pełna zachwytu, Masz piękny ogród, pozdrawiam
Alisonek 22:30, 12 maj 2014

już są dziękuję za namiary już poszły dalej bo tak się podobają
inag 22:51, 12 maj 2014

Alisonek napisał(a)
już są dziękuję za namiary już poszły dalej bo tak się podobają

Nie ma za co Cieszę się, że się podobają Czekam z niecierpliwością na zdjęcia!!! Ciekawa jestem, które wybrałaś...
Tarnina 11:43, 13 maj 2014

Przychylam się do obecnych tutaj..... Więcej, więcej, więcej....... Bardzo ciekawa jestem kolejnych zdjęć....
Monika1202 11:48, 13 maj 2014

inag napisał(a)

Dzięki. Autorem pomysłu jest mój tata, który stwierdził, że skoro jest tyle bezużytecznych cegieł to mozna z nich stworzyć coś fajnego... A że lubi takie 'dłubanie" i ma do tego smykałkę to wyszło co wyszło (największy ceglak - bo tak to nazywamy). W następnym roku postanowiliśmy z mężem dobudować jeszcze dwa mniejsze po obu stronach ścieżki. Były to pierwsze próby ale upór sprawił że coś tam wyszło. I choć daleko nam do precyzji mojego taty to i tak jesteśmy z nich dumni)))

Witam,
Bardzo mi się podoba ten pomysł ... ślicznie to wygląda... szkoda, że u mnie kompletny brak cegieł... Pozdrawiam... będę zaglądać i oczywiscie zapraszam do siebie .
inag 13:15, 13 maj 2014

Monika1202 napisał(a)

Witam,
Bardzo mi się podoba ten pomysł ... ślicznie to wygląda... szkoda, że u mnie kompletny brak cegieł... Pozdrawiam... będę zaglądać i oczywiscie zapraszam do siebie .

Cześć! Bardzo się cieszę i dziękuję
Ze starymi cegłami nie powinnaś mieć problemu.. Można je kupić za grosze nawet od kogoś po rozbiórkach starych budynków np.
Z zaproszenia już korzystam PA!
inag 13:20, 13 maj 2014

Tarnina napisał(a)
Przychylam się do obecnych tutaj..... Więcej, więcej, więcej....... Bardzo ciekawa jestem kolejnych zdjęć....

Na pewno będzie ich więcej, ale najpierw gruntowne zmiany
Właśnie wczoraj wywaliłam wszystko z jednego z moich "ceglaków", jak ja je nazywam i sadzę tam kule bukszpanowe z hakone... Zamówiłam 15 sztuk Pewnie przyjdą takie mikrusy, ze przez lupę będą dopiero widoczne;-( Z tego co wiem rosną powoli a ja niecierpliwa taka jestem;-(
inag 22:20, 22 maj 2014

Tak jak mówiłam hakone malutkie..., ale za to bukszpany bardzo mi się podobają Wolne miejsca chcę wypełnić turzycą włosistą bronze form - będzie ok???