Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

jambosana 22:38, 16 cze 2014

14 hortensji, trawy, jeżówki, rozchodniki, oj będzie się działo, zobaczysz. To rabaty drugiej połowy lata i jesieni, kiedy już nawozić nie trzeba, mszyce nie szaleją. Będziesz tylko siedzieć w ogrodzie i podziwiać jakie cudności masz. Kilkanaście jeżówek ? Za rok to istny busz. Rozdawać będziesz...

A na razie z niecierpliwością czekam na fotki tych rabat. Mogą być i portrety roślin.
inag 22:41, 16 cze 2014

Alisonek napisał(a)
Listonosz też zamówił donice
jeszcze 2 kobietki ze wsi się w nich zakochały świetny namiar mi dałaś, dziękuje kolejny raz

bardzo sie cieszę
I polecam się na przyszłość
inag 22:52, 16 cze 2014

jambosana napisał(a)
14 hortensji, trawy, jeżówki, rozchodniki, oj będzie się działo, zobaczysz. To rabaty drugiej połowy lata i jesieni, kiedy już nawozić nie trzeba, mszyce nie szaleją. Będziesz tylko siedzieć w ogrodzie i podziwiać jakie cudności masz. Kilkanaście jeżówek ? Za rok to istny busz. Rozdawać będziesz...

A na razie z niecierpliwością czekam na fotki tych rabat. Mogą być i portrety roślin.

Jeżówki dostałam od babci z jej ogrodu. To juz duze 4- letnie okazy wiec mam nadzieję, ze zakwitną tak okazale jak u niej.. Bardzo lubię te rosliny i liczę na nie, bo rosną przy samym tarasie Masz rację jednak co do tego buszu za rok bedę musiala je poprzesadzac bo w jednym miejscu bedą się zagłuszaly. Sadzilam je jak jeszcze nie mialy lisci i nie docenilam ich wielkosci
Fotki na pewno będą Niech jednak moj busz zakwitnie
Spokojnej nocki!!!
inag 22:54, 16 cze 2014

malkul 23:00, 16 cze 2014

Obejrzałam wizytówkę i ślinka mi pociekła więc przylazła i zostaję
inag 23:09, 16 cze 2014

Zapraszam serdecznie!
Miło mi bardzo, ale zdjęcia trochę przekłamują rzeczywistość w moim przypadku niestety...
Pozdrowienia!
bdan 12:11, 17 cze 2014

Piękny ogród, w moim odczuciu wyjątkowo skromnej osoby. Zaznaczam do podziwiania
inag 12:24, 17 cze 2014

Dzięuję serdecznie. Mam nadzieję, że za kilka lat naprawdę będzie co podziwiać.. Pozdrowienia!
Viola 11:48, 26 cze 2014

Pergola z winem na pierwsze stronie mnie powaliła, co będzie dalej????? czytam Pozdrawiam
inag 14:06, 26 cze 2014

Viola napisał(a)
Pergola z winem na pierwsze stronie mnie powaliła, co będzie dalej????? czytam Pozdrawiam

Dziekuje! Bardzo mi milo. W tym roku wprowadzilam wiele zmian. Bardzo wiele nawet. Winobluszcz zostal jednak nietknięty
Pozdrawiam serdecznie!