Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 22:37, 14 mar 2016

Też się martwiłam o wycieranie kurzu na początku
kitek81 23:15, 14 mar 2016

Wow, kochana! Ty się marnujesz z takim talentem kobieto! Rurki, meble, betony, ogrody-szacun!
MirellaB 00:04, 15 mar 2016

Fajnie wszystko wyszło

O utrzymaniu w czystości rurek już kiedyś pisałyśmy,bo tak jak Ania miałam mieszane uczucia co do ich sprzątania

Ja już w tej chwili z tych bardziej leniwych niestety (zdrowie na mnie to wymusza) - co tu zrobić, żeby zrobić, ale się nie narobić - takie mam teraz motto życiowe.
inag 00:06, 15 mar 2016

Dzięki.
Ja też w niektórych dziedzinach przyjęłam taką zasadę
inag 00:07, 15 mar 2016

kitek81 napisał(a)
Wow, kochana! Ty się marnujesz z takim talentem kobieto! Rurki, meble, betony, ogrody-szacun!

Ja zawsze na głupoty potrafiłam znaleźć czas Mam już taki feler
beta 07:54, 15 mar 2016

Ilona...no świetnie te meble wyglądają...brawo Ty...ale w sumie wiedziałam, ze tak będzie ...
a powiedz ile warstw farby użyłaś po zastosowaniu tego gruntu?....bo ja nigdy mebli nie gruntuje...może to błąd...
beta 07:55, 15 mar 2016

aaaa....i zapomniałam dopisać, że dekoracja z rurek wygląda zajebiście
Sabina76 07:55, 15 mar 2016

inag napisał(a)

Przeczytałam jednym tchem (musze jeszcze naszym babciom podesłać) i stwierdzam, że w 100% się zgadzam.
Mogę Ci jeszcze napisać, że jak kupiliśmy Szymkowi trampolinę to po rozłożeniu babcie dopatrzyły się naklejki z informajcją, że skakanie może doprowadzić do poważnych kontuzji w tym skręcenia karku... Nie pytaj co się działo! Nie dało rady wytłumaczyć!
Trampolina oczywiście została i okazała się hitem lata (pod naszym nadzorem).

Ha ha, te nasze kochane babcie

Nadrobiłam zaległości i wypatrzyłam cudne dekoracje z rurek. Ilonko, masz może tego nadmiar albo możesz mieć? Bardzo by mi pasowały do kuchni Widzę też, że mamy takie same meble
Z gipsu jak wiesz, nic nie robiłam. Artystyczną duszą, to ja z całą pewnością nie jestem, raczej jak mawia mój M. - panią od tabelek ha ha.
Ale kusi mnie przemalowanie starego stołu, bo w kuchni mam jeszcze stół ogrodowy, bo żaden mi jeszcze w sklepie nie wpadł w oko. Jak mawia mój teściu - jeszcze takiego stołu nie wyprodukowali co by nam pasował Wiesz może o co mu chodziło? My udajemy, że nie wiemy

A tak wogóle, to jesteś mega zdolna Kobieto!! Czy Twój M. wie co ma w domu za skarb? A ile zaoszczędził ostatnio na dekoratorze i stolarzu Szafka wyszła świetnie!
Mirka 08:23, 15 mar 2016

Chciałabym mieć taki feler .Zimowo pozdrawiam
Iwk4 09:01, 15 mar 2016

Ilonko, jestem w szoku i zazdroszczę talentu. I cierpliwości.
Pięknie rurki się prezentują. Malowane meble cudnie wyszły.
Betonik z drzewkiem i mchem bardzo ładnie się prezentuje.
Wszystko ze smakiem.
Lampiony na tle ściany fajnie się prezentują, choć cena nie mała. Rozumiem, czemu od razu nie kupiłaś

Ilonko, czy gruntowanie i malowanie było różnymi farbami?
Mogłabyś opisać proces : jak, czym, i co potem...
Proszę tes namiary na farby.
Malowałaś pędzlem czy wałeczkiem?