Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

polinka 01:22, 11 cze 2017

Ilonko, przepraszam...wiesz za co...postaram się poprawić...liczę na spokojniejszą niedzielę i odpiszę...
Mogę potwierdzić,że rozplenice potrzebują duuużo wody. Bynajmniej u mnie na kiepskiej ziemi i bardzo słonecznym stanowisku. Twoje rozplenice to mój faworyt na O.
Buziaki kochana
nawigatorka 07:34, 11 cze 2017

inag napisał(a)

I myślisz, że to jesienna?
Twoje Artemisy powinni drukować na ulotkach reklamowych tej odmiany! Są piękne jak namalowane. Pokazywałaś je mocniej przycięte? Ja w tym roku wszystkie swoje róże bardzo oszczędnie cięłam i ładnie się rozkrzaczyły ale tylu pąków ile mają Twoje 2 to chyba we 4 razem nie będą miały nigdy..
ja swoją mam od roku i u mnie jest faktycznie limonkowa. Wiec trudno mi powiedzieć. A ona taka u Ciebie pionowa jest bo moja ma taki pokroj wyprostowany. Przynajmniej bardziej wyprostowanymi od innych sesleri.
Artemis jeszcze nie pokazywałam chyba poza pojedynczymi kwiatami. Zobaczysz ze jeszcze ta róża zaskoczy Cię rozmiarem
frezja 10:26, 11 cze 2017

inag napisał(a)

To fakt. Zachorowałam na trawy. Obecnie nie wyobrażam sobie już ogrodu bez traw. Najbardziej lubię patrzeć jak wieje mocny wiatr i wszystkie razem falują Mogłabym się tak na nie gapić godzinami
Znając Twoją rękę do roślin to niedługo będziesz miała największe okazy na O.

I ten szum przewspaniały...szuuu
Mirka 21:18, 11 cze 2017

inag napisał(a)

To fakt. Zachorowałam na trawy. Obecnie nie wyobrażam sobie już ogrodu bez traw. Najbardziej lubię patrzeć jak wieje mocny wiatr i wszystkie razem falują Mogłabym się tak na nie gapić godzinami
Znając Twoją rękę do roślin to niedługo będziesz miała największe okazy na O.
Już się boję jak zobaczę te białe irysy, że też ich zapragnę
Ilona jaka Ty romantyczna jesteś ☺
agata19762 22:22, 11 cze 2017

Byłam tu
pozdrawiam Ilonko
siakowa 11:02, 13 cze 2017

pragnę donieśc że moje seslerie jesienne niektóre tez zmienija barwe na zieloną...
inag 22:28, 13 cze 2017

polinka napisał(a)
Ilonko, przepraszam...wiesz za co...postaram się poprawić...liczę na spokojniejszą niedzielę i odpiszę...
Mogę potwierdzić,że rozplenice potrzebują duuużo wody. Bynajmniej u mnie na kiepskiej ziemi i bardzo słonecznym stanowisku. Twoje rozplenice to mój faworyt na O.
Buziaki kochana

No przestań! Nie masz za co!
Też mam takie odczucia co do rozplenic i wody. Jak tam Twoje Ladu U? Ruszyły? Masz może jakieś ich zdjęcia?
Dzięki! To miłe
inag 22:31, 13 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
ja swoją mam od roku i u mnie jest faktycznie limonkowa. Wiec trudno mi powiedzieć. A ona taka u Ciebie pionowa jest bo moja ma taki pokroj wyprostowany. Przynajmniej bardziej wyprostowanymi od innych sesleri.
Artemis jeszcze nie pokazywałam chyba poza pojedynczymi kwiatami. Zobaczysz ze jeszcze ta róża zaskoczy Cię rozmiarem

Własnie taka całkiem pionowa to ona raczej nie jest. Sama nie wiem. W szkółce zarzekają się, ze to na bank jesienna.
Artemis już mnie zaksoczyła! Naprawdę w tym roku urosła sporo, co bardzo mnie cieszy
inag 22:31, 13 cze 2017

frezja napisał(a)

I ten szum przewspaniały...szuuu

Czyli nie tylko ja tak mam
inag 22:32, 13 cze 2017

Mirka napisał(a)
Ilona jaka Ty romantyczna jesteś ☺