Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

agata19762 19:16, 26 lut 2015

u mnie szaro... buro ...siąpi deszcz
Sabina76 21:33, 26 lut 2015

inag napisał(a)

Co słychać??? Nuuuudy. Czekam z utęsknieniem wiosny.. Marzę o krokusach i tulipanach, zwłaszcza, że wszędzie czytam, że te pierwsze już zaczynają kwitnąć a u mnie nic Dopiero wschodzą.. Nie rozumiem tego, bo podobno mam jedno z cieplejszych miejsc i ani jednego krokusika z pączkiem
spokojnej nocy!

Ilonko,u mnie to samo. Krokusy wysokie zaledwie na kilka cm a tulipany dopiero zaczynają wychodzic z ziemi. Codziennie robię obchód i za każdym razem odkrywam nowe łepki tulipanów Ale też nie mogę się doczekac.
inag 22:51, 26 lut 2015

Czyli nie tylko ja codziennie chodzę i grzebię w ziemi w poszukiwaniu kiełkujących tulipanów
Dobrej nocy życzę

PS. A w nocy może trochę znów podrosną
inag 23:21, 26 lut 2015

agata19762 napisał(a)
u mnie szaro... buro ...siąpi deszcz

Głowa do góry Na pewno jutro pogoda Ci wynagrodzi dzisiejsze niedogodności
MissJellyfish 13:21, 27 lut 2015

Boze jaki nieziemski ogrod. Zajrzalam i oniemialam. Jak napisalas o tych sosnach zamosiejkach to myslalam, ze ma tylko je w ogrodku a tu ogrod botaniczny.. Cos pieknego..
inag 13:30, 27 lut 2015

MissJellyfish napisał(a)
Boze jaki nieziemski ogrod. Zajrzalam i oniemialam. Jak napisalas o tych sosnach zamosiejkach to myslalam, ze ma tylko je w ogrodku a tu ogrod botaniczny.. Cos pieknego..

Na środku rośnie jedna wielopniowa a od strony lasu jest ich 7 już w granicach naszego ogrodu. Mają swój urok W tym roku postanowiłam rozjaśnić tę stronę dereniami i miskantami variegatusami, choć nie wiem czy posadzenie wśrod tych drzew czegokolwiek będzie możliwe... Naprawdę plątanina korzeni jest tam okropna.Probowałam już nawet małą łopatką dołki kopać i poniosłam klęskę..

Nieziemskie to jest Twoje ogrodzenie Niesamowicie mi się podoba!!!
Mysza 21:01, 04 mar 2015

Ilonko masz piękny ogród
Pergola mnie olśniłaŁadniejszej nie spotkałam
Czekam na zdjęcia wiosny u Ciebie.
Pozdrawiam.
inag 21:43, 04 mar 2015

Mysza napisał(a)
Ilonko masz piękny ogród
Pergola mnie olśniłaŁadniejszej nie spotkałam
Czekam na zdjęcia wiosny u Ciebie.
Pozdrawiam.

Cześć! Miło mi Ciebie gościć
Cieszę się, że pergola Ci przypadła do gustu Ja dziś zrobiłabym ją troszeczkę inaczej. Może dlatego, że już mi się opatrzyła?
Uwierz mi, że na wiosnę ja również czekam i odkiczam dni ale chyba jeszcze muszę poczekać trochę
Dobrej nocy
kitek81 22:31, 04 mar 2015

ja też z tych, co po pracy mus zaliczyć obchód po pracy, żeby sprawdzić ile co urosło nie mogę doczekać się, jak tulipanki zakwitną
Sabina76 23:01, 04 mar 2015

inag napisał(a)
Czyli nie tylko ja codziennie chodzę i grzebię w ziemi w poszukiwaniu kiełkujących tulipanów
Dobrej nocy życzę

PS. A w nocy może trochę znów podrosną
.

Grzebanie musi byc Ostatnio to nawet w kopczykach piwonii szukałam
Ilono,gdzie będą te isysy? Nie mogę się doczekac takiej ilości. Będzie pięknie Ciekawa jestem kolorków jakie wybrałaś. A może jeden?