Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka

Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka

21:48, 31 lip 2014
No to już wiem dlaczego u mnie mączniak je tak uwielbiał Twoje mają idealne miejsce.
Ania74 21:52, 31 lip 2014

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)

wow wow wow miej litość aż mnie skręca w żoładku jak patrzę na te cuda. Mogę się na Tobie wzorować? Wysokościowo piękne wygląda ten kształt trójkąta. Podobają mi się też te iglaki. A czym obsadziłaś obwódkę?
Jestem w prawdziwym szoku, że ktoś chce to szaleństwo kopiować Iglaków tu prawie nie ma, rosną z tyłu sobie. Obwódka hmmm, kochana! wciąż w przeróbce, ta linia jest wciąż odsuwana od płotu, bo mi ciasno. Posadziłam tam zdobyczne funkie i smagliczkę, ale smagliczkę przesadzę gdzie indziej, a tu chcę poutykać trawy. Albo tawuły, jestem na etapie myślenia co i jak.
Ania74 21:57, 31 lip 2014

Magdalenka napisał(a)
Aniu kochana, szalejesz ze zmianami, że ho ho. Te rabaty są przepiękne, floksy i jeżówki...cud miód Ja bym niczego nie zmieniała.
Pozdrawiam.

Fajnie, że Ci się podoba. Ty wiesz, że mnie inspirujesz...???Co do Ciebie zajrzę!
Te zmiany nie będą rewolucyjne. Co nieco przesadzić, dopasować wielkości, usunąć piwonie, bo mnie zmęczyły, poutykać trochę traw
Ania74 22:05, 31 lip 2014

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)

)) Moze one ciekawskie takie i chcą zerknąć co jest za tym bambusem?
Rozumiem, ze to ten basen, w którym przesiadujesz i kontemplujesz rabaty planując trawiaste uzupełnienia? )) No blisko masz ))
Rabaty jak zawsze śliczne i nostalgiczne. Ciekawa jestem co tam wydumalas...

Basen ma chyba ze cztery dziury! Własnie czekam na przesyłkę z łatkami. To ostatni pompowany basen, dość! Nawet jednego sezonu nie wytrzymują..
Trzeba się szarpnąć na konkretny chyba... :/
Tak jak mówiłam, zmiany raczej nie rewolucyjne, bo lubię kolory w ogrodzie. Ale brakuje mi czegoś zimą, bo te rabaty wtedy śpią. Dlatego myślę o trawach, bo zimą też zdobią, hortensje też dadzą radę. Zobaczymy co mi się uda zmienić... sama jeszcze nie wiem.
Magdalenka 22:06, 31 lip 2014

Ania74 napisał(a)
Fajnie, że Ci się podoba. Ty wiesz, że mnie inspirujesz...???Co do Ciebie zajrzę!
Te zmiany nie będą rewolucyjne. Co nieco przesadzić, dopasować wielkości, usunąć piwonie, bo mnie zmęczyły, poutykać trochę traw

Aniu, ja Ciebie inspiruję? Boziu drogi, nie wiem co napisać. Jest mi szalenie miło.
Jeśli faktycznie chcesz coś zmieniać, to proszę nie za wiele. Teraz te rabatki są naprawdę piękne
Trawki zawsze dodają lekkości i są cudowne. Myślę, że będą tu doskonale pasowały.
Buziaki kochana
tabliczkazna... 22:10, 31 lip 2014

Ania74 napisał(a)

Basen ma chyba ze cztery dziury! Własnie czekam na przesyłkę z łatkami. To ostatni pompowany basen, dość! Nawet jednego sezonu nie wytrzymują..
Trzeba się szarpnąć na konkretny chyba... :/.

No, Matka! Robić rabat sie nie chciało, bo paniusi za gorąco i dzieciom basen popsuła!!!
Moze od tego myślenia jakies iskry poszły i dziury wypalily. Hehe.
Wiem, ze masz las i drzew dostatek, ale jakies czerwone drzewo tez by mi tu nawet pasowało... Co myślisz? No i trawy, trawy... Tez lubię
Ania74 22:34, 31 lip 2014

Ja nieustannie myślę, o matko ja nic innego nie robię ostatnio!!! KOmbinuję, mruczę coś pod nosem, dzieci olewam... masakra! wzięło mnie na całego. A jeszcze jak są efekty...
Dziewczyny nie dam rady... komp mi strajkuje, nie dam rady pogadać, bo chyba jajko zniosę tak wolno chodzi... do jutra ;O
asiach 01:32, 01 sie 2014

Kasial napisał(a)
Żebyście widziały mnie w pracy. Papierzyska porozkładane, milion rzeczy do zrobienia, a ja na Ogrodowisku zaczyna mi brakować 8 godzin w pracy

To jest dobre Jakie dziewczyn zaradne - lepsze ogrodowisko niż nasza klasa
asiach 01:35, 01 sie 2014

kosolka napisał(a)
ja też Wstaje o 5:20

O matuchno 5.20 to ja bym spała zaledwie 3,5 godziny.
Ja chodzę do pracy na 8 i wstaję 7.oo
asiach 01:40, 01 sie 2014

Ania74 napisał(a)
Idziemy, idziemy... i zza skarpy wyłania się...
Nówka funkiel nie śmigana... rabata.

I z każdej strony...

Rabatka nie skończona, bo wczoraj przyszła przesyłka...

Ja też już widzę oczami wyobraźni niezły busz Jest ładna i kolorowa
Idę spać - miłego dnia Ania
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies