Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

paniprzyroda 01:56, 27 kwi 2014

Domek dla owadów udany bez u mnie rozkwita. O jakiej funkii u mnie mówiłaś, że pragnęłabyś sadzonkę? Dobrze byłoby teraz ukopać. Pozdrawiam.
paulina_wero... 06:20, 27 kwi 2014

Dziś cały dzień w „szmaragdowym” podlewał deszcz….ale ja nie z tych co by z powodu niepogody bezproduktywnie spędzali sobotę…zrobiłam domek dla owadów

domek pierwsza klasa wyglada jak sklepowy pelna profeska ja swoj musze udoskonalic poniewaz jam go robilam drewniane klocki byly mokre a teraz wyschly i sie domek posypal ale i tak jakies owadki juz w nim zamieszkaly wiec nie wazne jaki wazne by byl. (Musialam siebie podbudowac) twoj przy moim to kurde blaszka ... pelen wypas. Pozdrawiam niedzienie
Madzenka 09:05, 27 kwi 2014

Nie wiem czy bardziej chwalić domek czy funkiolandię. Wszystko piękne. Ta funkia undo coś mnie interesuje, ciekawe jak się dalej będzie rozwijać.
popcorn 09:36, 27 kwi 2014

Magda, sama zrobiłaś?? Szacun!!! Piękny jest!! Proszę o wycenę takiego na priv, ja też chce!!

Buziaki!
Anita1978 09:46, 27 kwi 2014

Ho ho ho! Ale cudeńko! Hotel *****
Kindzia 18:30, 27 kwi 2014

Tyś zdolna bardzo Kobitka jest!!! Piękny hotel!!! Pełna profeska
Fire and ice na słoneczku wytrzymuje? Wiecznie z moją spaceruję po ogrodzie...moją przypala
Nikita 20:01, 27 kwi 2014

Alisonek, paulina_wero…, Anita1978 – hotelik dla owadów chyba mi się udał, wszyscy o niego pytają…wczoraj zakomplementowała go nawet „wredna” sąsiadka

Margarete – Małgoś, działka u mnie bardzo nasłoneczniona jest (cień to raczej w „szmaragdowym” towar deficytowy) może dlatego wszystko trochę szybciej rośnie niż u ciebie….

paniprzyroda – Mariolko zaraz poszukam tej funkii i odpowiem u ciebie w wątku

Marzena2007 – co do funkii „Undulata Erromena” to już ci mówię. U mnie rośnie w pełnym słońcu, więc ją troszkę przypala, ale po za tym jest niezniszczalna, szybko rośnie…w tamtym roku ją dzieliłam i jakąś ¼ dałam koleżance, dziś śladu nie ma po miejscu podziału - zarosło, ślimaki też ją raczej omijają.
Znalazłam zdjęcie z zeszłego roku…tuż przed kwitnieniem

Popcarol - rany Carola…jaki kosztorys, przecież to grosze kosztuje.
Zaraz spróbuję policzyć…

Już obliczyłam. Apartamentowiec dla owadów kosztował mnie 23 zł…szczegółowe rozliczenie masz na priv

Kindzia – „Fire and ice” na słoneczku troszkę ją przypala, ale tragedii nie ma….daje sobie radę
Bogdzia 21:33, 27 kwi 2014

Zdolna jestes jak taki domek owadom zrobiłas , podziwiam.
Madzenka 22:51, 27 kwi 2014

Funkie mam posadzone wyłącznie na połnocnej stronie ogrodu za domem aby się nie przypalaly
Alisonek 23:08, 27 kwi 2014

Ja zbieram materiały na swój hotelik