Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Bogdzia 15:17, 26 maj 2014

Magda w aparacie wygladało lepiej niz w komputerze nie jest dobre niestety ale wklejam . Dzieki za obecnośc , nieustanne ofiarowanie pomocy i za cudny uśmiech i do zobaczenia wkrótce.
Kindzia 20:59, 26 maj 2014

Nikitko Kochana dziękuję za spotkanie, szkoda, że tak szybko minęło...i też mam taką samą prośbę jak ciocia Gosia : wklej, proszę, tak pięknie opisane zdjęcie zbiorowe do mnie, proszę
Kindzia 22:30, 26 maj 2014

Dziękuję z kwiatuszkiem (dzisiejszy, świeży)

Margarete 10:47, 27 maj 2014

Magda - znalazłam u Any taki fajny link, który wkleiła jej Pszczółka, ty lubisz hosty i zbierasz to ciebie pewnie też zainteresuje : http://funkia.pl/stanowisko-polcien-z-dostepem-slonca-c-77_84.html

A teraz pozdrawiam i cofam sie zeby pogladac twoje foty ze spotkania, bo nie miłam czsu tu zaglądac.
Buziaki !
Margarete 10:58, 27 maj 2014

Obejrzałam, poczytałam, fajnie że dałas tu tyle fotek i ten opis też dla wielu pomocny .
Pozdrawiam !
BaRa 06:55, 28 maj 2014

Margarete napisał(a)
Magda - znalazłam u Any taki fajny link, który wkleiła jej Pszczółka, ty lubisz hosty i zbierasz to ciebie pewnie też zainteresuje : http://funkia.pl/stanowisko-polcien-z-dostepem-slonca-c-77_84.html

A teraz pozdrawiam i cofam sie zeby pogladac twoje foty ze spotkania, bo nie miłam czsu tu zaglądac.
Buziaki !

Ten link to mała encyklopedia jest, świetne
kitek81 08:48, 28 maj 2014

widzę, że kolejne super spotkanie w pięknym ogrodzie
dorciabe 09:38, 28 maj 2014

Nikita ale fajnie, że legendę do zdjęcia grupowego dałaś. Miło zobaczyć osoby, które zna się po niku
Nikita 21:54, 28 maj 2014

Alisonek, iwonaal, kitek81 – faktycznie, spotkanie było rewelacyjne w cudownym otoczeniu przepięknych rododendronów

Kasik – Kasiu , czytałam, czytałam….weekend mieliście wybitnie ogrodowy

Bogdzia - to zdjęcie to super pamiątka… o wiele cenniejsze niż moich 121 zdjęć zrobionych u Ciebie. Jeszcze raz wielkie dzięki.

Kindzia – dziękuję za prześliczną różyczkę…mam rozumieć fotka się podobała

Margarete – Małgoś, stronę funkia.pl - znam i często z niej korzystam, kilka razy dzwoniłam do właściciela i nawet planowałam się tam wybrać (skończyło się na razie na planowaniu…)
Fotek ze spotkania wkleiłam nie wiele (ze 121 zrobionych)…część jest u Bogdzie, a reszta „powrzucana” do wątków uczestników spotkania.
A co do zdjęcia z opisem to też się przyczyniłaś do jego powstania – dzięki Gosiu. Buziaki przesyłam.

BaRa – to rzeczywiście fajna strona, jest tam sporo host i wiele bardzo przydatnych informacji. Istnieje jeszcze jedna encyklopedia….zaraz poszukam (może komuś się przyda)…
Już mam... http://encyklopediahost.info/

dorciabe – Dorotko, tak właśnie pomyślałam, że trzeba wykorzystać tak wielką ilość ludzi ogrodowiskowych na jednym zdjęciu i podpisać…na pamiątkę i dla potomności….
Nikita 22:02, 28 maj 2014

A teraz kilka informacji z ostatniej chwili. W „szmaragdowym”...
wierzba była u fryzjera

młodziutkie przyrosty cisa ELEGANTISSIMA coraz większe

słodziutkie, pachnące poziomeczki już są

fioletowy rododendron – w pełnej krasie

czerwony Rh próbuje mu dorównać

„nielegalny maczek” wyszedł z ukrycia…oj, żeby go na „kompocik” nie przerobili !!!