Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

iwonaal 21:36, 24 sie 2014

Dziewczyny zaszalałyście.
Nikita 21:39, 24 sie 2014

Jeszcze różana sesja zdjęciowa

Bogdzia 21:40, 24 sie 2014

Magda serdeczne dzieki za miły dzień , transport i ucieczke przed burza. Buziaki.

Krys 22:19, 24 sie 2014

Magda super komentarze poplułam monitor,dzięki
Luki 22:27, 24 sie 2014

Swietny wypad... szkoda, ze u mnie w okolicy takich targów nie ma. Ciekawe co tam ciekawego nakupiłaś. Dowiedziałyście jaką miksturą Krysia podlewa hortensje?? bo takich ogromnych kwiatów to jeszcze nie widziałem.
Krys 22:29, 24 sie 2014

Luki napisał(a)
Swietny wypad... szkoda, ze u mnie w okolicy takich targów nie ma. Ciekawe co tam ciekawego nakupiłaś. Dowiedziałyście jaką miksturą Krysia podlewa hortensje?? bo takich ogromnych kwiatów to jeszcze nie widziałem.

Pokrzywa
monteverde 23:14, 24 sie 2014

Nikita napisał(a)
Jak już niektórzy zauważyli, dziś w Zduńskiej Woli odbyła się wystawa rolno – przemysłowa. Wystawcy przywieźli sporo bardzo ładnych roślin i co najważniejsze… ceny były dużo niższe niż na innych wystawach. Ogrodowisko godnie reprezentowały: od lewej strony… Bożenka (Bogdzia), Krysia (Krys), zaprzyjaźniona wiewiórka, ja i Karolina (popcarol)

Carola, jeszcze przed wyjściem oznajmiła, że dziś NIC NIE KUPUJĘ... Dzielnie wzbraniała się, aż do 4 stoiska... potem pokonały ją żurawki. Później masowy atak przeprowadziły inne rośliny... biedna Carola, nie miała sił się bronić…

Krysia „wymiękła” przy trawkach

Bogdzi też, nie wiedzieć czemu przybywało toreb z zakupami….

Dobre, dobre, ale jak taka zniżka jak tu nic nie kupić,znamy to wszyscy z autopsji fajne spotkanko, pozdrawiam wszystkie Panie
iwonadm 08:11, 25 sie 2014

Świetnie spotkanie i zakupy zazdraszczam
co padło łupem?
popcorn 08:27, 25 sie 2014

hahaha, ale się uśmiałam
Magda, super jesteś
Lista zakupów moich u mnie, wraz z cenami Ja może dzisiaj posadzę, jeśli się uda!

Magda śliwki zrobione, rzeczywiście 1/3 robaczywek ale w smaku przepyszne! wyszły mi 2 duże i 1 mały słoiczek, bo część trafiła do brzuszka

Fajnie było się z Wami odstresować na chwilę
Buziole!
Magda70 08:41, 25 sie 2014

Nikita napisał(a)
Oczywiście „zaliczyłam” też kilka centrum ogrodniczych…ale z wrażenia przeważnie zapominałam nacykać zdjęć, więc jest tylko kilka fotek…

Magda....aż mi serce mocniej zabiło na widok tych fotek... Jak ja za nimi tęsknię a jeszcze w tym roku nie udało mi się tam wyjechać. Ach te ich centra ogrodnicze
Szkoda, że nie udało Ci się zajechać do żadnego ogrodu...ale nic straconego - jeszcze tam wrócisz co nie

Arukaria taka duża rośnie w Ustce - co jest bardzo zaskakujące - i nawet kiedyś w teleexpresie ją pokazywali