Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

iwonadm 22:03, 26 sie 2014

Przyłączam się do pochwał praca na 6+
iwonadm 22:03, 26 sie 2014

Przyłączam się do pochwał praca na 6+
iwonaal 22:13, 26 sie 2014

Nikita, moją red baron reanimuję, zobaczymy co będzie.
Bogdzia 22:22, 26 sie 2014

Nikita napisał(a)

Bogdzia – ten „kręciołek” wcale nie był taki trudny do wykonania…ważne jest żeby się nie bać, a potem już tylko… ciach, ciach i gotowe

Bardzo proste A mój M spytał jeśli ona zrobi to w nastepnych latach kto bedzie tego pilnował?Totalne lenistwo. Piekna Twoja biała róża , wyjątkowo piekna.No to tylko czekamy na Kutno.
paniprzyroda 23:18, 26 sie 2014

Różyczka śliczna a z goi to prawdziwa niespodzianka Ja też czekam na Was, nie ukrywam, że jak poprzednio z lekkim niepokojem bo primo chwasty nie odpuszczają pomimo ochłodzenia, praca się zaczyna() i zawsze jest coś na co nie starczy czasu, ale co tam, najważniejsze, że przyjedziecie
Krys 23:23, 26 sie 2014

Magda ślicznie masz w Szmaragdowym,a ja podłamka kuchnią
kitek81 23:23, 26 sie 2014

Kręciołek, pełny profesjonalizm! ale masz super rękę do cięcia!
popcorn 08:30, 27 sie 2014

Szacun przybywaj! Byle pogoda odpuściła trochę! Muszę się przyjrzeć moim bukszpanom, czy dadzą radę tak przycięte, czy w ogóle jest co ciąć

Róża cudna! Ta Earth Angel też, takiej nie mam I Goji ma wcale ładne kwiatuszki! Znaczy będziesz miała jagody

pozdrówka!!
zbigniew_gazda 09:00, 27 sie 2014

Kręciołka ślicznie obrobiłaś Nikita. Grunt to zachować zimna krew. Mnie tez nieraz strzygł gość bez papierów. Część włosów wylazło ale część odrosło ha ha ha.
Margarete 10:22, 27 sie 2014

Nikita napisał(a)
A teraz kilka fotek z wczoraj, bo dziś od rana deszczowo, ponuro i zimno... brrr

róża KRISTAL drugi raz w tym roku kwitnie i jest jeszcze piękniejsza niż za pierwszym razem

trawka RED BARON wystrzeliła w górę

original.jpg[/img]

Witaj Magdo,
ciesze sie niezmiernie że moja prezentowa rózyczka zadomowiła sie u ciebie

Zazdroszcze wam spotkania w Zd Woli i wizyty u Krysi, moze następnym razem i ja tam z wami bede. wróciłam w niedziele - 24.08 ale bardzo późno w nocy więc nie było szans żeby do Was dojechac.....
Szykuje sie teraz na swięto rózy do Kutna..Jedziesz tez ? spotkamy sie ?

Ogród u ciebie kwitnący, nowe zakupy świetne, kreciołek super - a kosiarka rewelacyjna - ja kupiłam nowa elektryczna ( chciałam miec lekką- zeby jej samej nie dźwigac z garazu i nie miec problemu) ale będe ja reklamowac bo w trakcie 3 koszen od nowosci spadły jej 3 kółka - musiałam zamiast zawleczek oryginalnych zamocowac je spinaczami do włosów (??!!) i póki co ta prowizorka działa ale jeszcze poczekam z miesiąc i jak sie sezon koszenia skonczy to ja zareklamuje....
U mnie w ogrodzie chwast chwastem pogania, macierzanka przed domem zbrzydła, do wymiany jest - zestarzała sie juz, trawa urosła wysoka - a tu pada codziennie i nic w ogrodzie robic sie nie da...kiedy ja odrobię te zaległości...
Buziaki zostawiam!