Bardzo proste A mój M spytał jeśli ona zrobi to w nastepnych latach kto bedzie tego pilnował?Totalne lenistwo. Piekna Twoja biała róża , wyjątkowo piekna.No to tylko czekamy na Kutno.
Różyczka śliczna a z goi to prawdziwa niespodzianka Ja też czekam na Was, nie ukrywam, że jak poprzednio z lekkim niepokojem bo primo chwasty nie odpuszczają pomimo ochłodzenia, praca się zaczyna() i zawsze jest coś na co nie starczy czasu, ale co tam, najważniejsze, że przyjedziecie
Kręciołka ślicznie obrobiłaś Nikita. Grunt to zachować zimna krew. Mnie tez nieraz strzygł gość bez papierów. Część włosów wylazło ale część odrosło ha ha ha.
Witaj Magdo,
ciesze sie niezmiernie że moja prezentowa rózyczka zadomowiła sie u ciebie
Zazdroszcze wam spotkania w Zd Woli i wizyty u Krysi, moze następnym razem i ja tam z wami bede. wróciłam w niedziele - 24.08 ale bardzo późno w nocy więc nie było szans żeby do Was dojechac.....
Szykuje sie teraz na swięto rózy do Kutna..Jedziesz tez ? spotkamy sie ?
Ogród u ciebie kwitnący, nowe zakupy świetne, kreciołek super - a kosiarka rewelacyjna - ja kupiłam nowa elektryczna ( chciałam miec lekką- zeby jej samej nie dźwigac z garazu i nie miec problemu) ale będe ja reklamowac bo w trakcie 3 koszen od nowosci spadły jej 3 kółka - musiałam zamiast zawleczek oryginalnych zamocowac je spinaczami do włosów (??!!) i póki co ta prowizorka działa ale jeszcze poczekam z miesiąc i jak sie sezon koszenia skonczy to ja zareklamuje....
U mnie w ogrodzie chwast chwastem pogania, macierzanka przed domem zbrzydła, do wymiany jest - zestarzała sie juz, trawa urosła wysoka - a tu pada codziennie i nic w ogrodzie robic sie nie da...kiedy ja odrobię te zaległości...
Buziaki zostawiam!