iwonadm – wyprawa do piwniczki wyjątkowo udana… niestety z kolekcji grzybkowej już ubyły dwa słoiczki…mniam…
malgorzata_s… - Małgoś, masz chwilkę to zapraszam na grzybki… i do grzybków też się coś jeszcze znajdzie!!! Tylko szybciutko, szybciutko, bo w wyniku konsekwencji przyczynowo-skutkowej słoiczki dziwnym trafem znikają….
kitek81 – no, no, masz rację… nie ma jak słoiczkowe rękodzieło domowe
Bogdzia – w sprawie nawozu dzwoniłam już do hurtowni: cena 65,- za worek 25 kg
Skontaktuję się z dziewczynami, zbiorę zamówienia i może uda mi się pojechać tam osobiście w przyszłym tygodniu, bo za koszty transportu chcą ponad 150 złotych (przy 10 workach to ¼ tony, więc i koszty ogromne), a ja zabiorę się z którymś z naszych kierowców i będzie za darmo.
Rench – Reniu, hosta Yellow Polka Dot Bikini jest rewelacyjna, ślicznie się wybarwia, osobiście uważam, że to najpiękniejsza z host, nie zaobserwowałam też żeby były z nią jakiekolwiek problemy, nic więcej nie mogę powiedzieć, bo miałam ją dopiero pierwszy sezon.
A co do grzybków, to naprawdę nie słyszałaś o zajączkach… no to już będziesz wiedziała….
http://smacznapyza.blogspot.com/2013/09/borowik-zajeczy-zajaczek.html
Asiuniaa – witam Asiu wśród pozytywnie zakręconych ogrodomaniaków. Cieszę się, że podoba ci się w moim "szmaragdowym", w wolnej chwili na pewno do ciebie podskoczę… teraz już zmykam, bo obowiązki wzywają….