Hej, hej....hostowa Królowo

Melduję niniejszym że wczoraj kupiłam dla ciebie hostę ONE MAN's TREASURE u mojej zaprzyjeźnionej pani Ewy, dostałam rabacik dla stałego klienta i zapłaciłam całe 5 zł za pieknie rozrośnieta sadzonkę, zapraszam do mnie po dobiór, w sobote robię program naprawczy przedogródka wieć jestem w domu

.
Szkoda że nie pojechałas ze mna, jest tam u niej wiele, wiele host odmianowych, których ona jak twierdzi nie ma czasu wrzucic na swoja stronę internetową bo ma stałych odbiorców i one po prostu jej "schodzą" od ręki.
Poza tym rozpoczeła od ub roku wzbogacac swoja oferte o wiele gatunków traw, głównie miskanty i hakoncheole w odmianach a co najwazniejsze ma również produkcje zawilców japo nskich - na które juz ostrze sobie zęby, bo jak pamietasz w ub. roku w Wojsławicach dla mnie brakło tych pełnych i rózowych, kupiłam tylko białego a to piekna roslna jest, szczególnie pasuje do traw i kwitnie długo pod koniec lata wiec na pewno tam po nie pojade

Podeślę ci mój "tymczasowy" numer telefonu bo "stary" póki co nie działa w związku z tym że zmieniam operatora i dopiero po weekendzie bedzie znów działał.