Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

popcorn 20:52, 07 maj 2015

hehe
Bogdzia 21:49, 07 maj 2015

Jakis przepis mi obiecałas.
Nikita 22:00, 07 maj 2015

Bogdzia, na śmierć zapomniałam... już wysyłam na priv
Bogdzia 22:17, 07 maj 2015

Nikita napisał(a)
Bogdzia, na śmierć zapomniałam... już wysyłam na priv

Dziekuje.
ren133 10:29, 08 maj 2015

Dziękuję Ci za te adresy A... machałam Ci wczoraj
Margarete 11:09, 08 maj 2015

Hej, hej....hostowa Królowo
Melduję niniejszym że wczoraj kupiłam dla ciebie hostę ONE MAN's TREASURE u mojej zaprzyjeźnionej pani Ewy, dostałam rabacik dla stałego klienta i zapłaciłam całe 5 zł za pieknie rozrośnieta sadzonkę, zapraszam do mnie po dobiór, w sobote robię program naprawczy przedogródka wieć jestem w domu .
Szkoda że nie pojechałas ze mna, jest tam u niej wiele, wiele host odmianowych, których ona jak twierdzi nie ma czasu wrzucic na swoja stronę internetową bo ma stałych odbiorców i one po prostu jej "schodzą" od ręki.
Poza tym rozpoczeła od ub roku wzbogacac swoja oferte o wiele gatunków traw, głównie miskanty i hakoncheole w odmianach a co najwazniejsze ma również produkcje zawilców japo nskich - na które juz ostrze sobie zęby, bo jak pamietasz w ub. roku w Wojsławicach dla mnie brakło tych pełnych i rózowych, kupiłam tylko białego a to piekna roslna jest, szczególnie pasuje do traw i kwitnie długo pod koniec lata wiec na pewno tam po nie pojade
Podeślę ci mój "tymczasowy" numer telefonu bo "stary" póki co nie działa w związku z tym że zmieniam operatora i dopiero po weekendzie bedzie znów działał.
Margarete 11:09, 08 maj 2015

Naleweczki zazdroszcze, też bym sie napiła
jankosia 11:55, 08 maj 2015

Małgoś, ja też chcę zawilce japońskie. Dasz mi namiary? Czy to ta gdzie nas ostatnio zabrałaś?
Pszczelarnia 14:28, 08 maj 2015

Naleweczka i mnie się przyda. Dla zdrowotności. Dziękuję przepis zabieram.
Anita1978 17:53, 08 maj 2015

Hosty są piękne, też mam do nich słabość, mam sporo ale niepodpisanych......patrzyłam na linki tam gdzie kupujesz, może się skuszę, ale najpierw pojadę do szkółek u mnie, może coś znajdę....jutro mam zamiar zrobić sobie pełny dzień w ogrodzie....chwasty, nawożenie, opryski itd....no i mus coś posadzić nowego, może hosty? Teraz rośliny sie już rozrosły i nawet na mojej patelni mam gdzieniegdzie cień.....
Jak twoje roże? U mnie pierwszy atak mszyc mam za sobą, opanowany, ale mam na kilku zamieranie pędów chyba.....no i na liliach są te robaczki co je tak lubią
Buziaki