Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Krys 20:13, 20 lut 2016

Magda hortek jeszcze nie tniemy
Nikita 00:42, 21 lut 2016

Oj, widzę, że zagadka się spodobała. Jutro....a właściwie już dzisiaj, wieczorkiem wkleję rozwiązanie.

Kasya - no coś ty...kropelki wody? Ja szalona jestem, ale nie aż tak!!!

jankosia - Monia, jeszcze 2 różnice....szukaj dalej.

Margarete - dlaczego 1/3 po śniegiem? Nie stopniał cały? Rano już pewnie śladu po nim nie będzie bo cały czas pada deszcz.

AnnaCh - miło mi że zaglądnęłaś...trzeba było się wcześniej ujawnić. Ja do ciebie trafiłam jakiś tydzień temu, ale że ja w ciągłym niedoczasie żyję to jeszcze nie zdążyłam przyglądnąć całego wątku...ale podnoszę dwa paluszki do góry i obiecuję w najbliższym czasie nadrobić zaległości!

ryska - Reniu, wszyscy znajdują tylko 3 różnice...czyżby za trudna była zagadka???

rozark - nooo cooo....nudzi mi się... Czekam na wiosnę z grabkami i sekatorem w łapkach i doczekać się nie mogę!

Krys - różnią się...różnią!!!
A w sprawie hortek już doczytałam u Bozgi...ona radzi, żeby ciąć jak zakwitna krokusy...więc czakam na krokusy
popcorn 08:07, 21 lut 2016

hehe, widzę jedną różnice a gdzie 4 kolejne?
AnnaCh 10:43, 21 lut 2016

Nikita napisał(a)
AnnaCh - miło mi że zaglądnęłaś...trzeba było się wcześniej ujawnić. Ja do ciebie trafiłam jakiś tydzień temu, ale że ja w ciągłym niedoczasie żyję to jeszcze nie zdążyłam przyglądnąć całego wątku...ale podnoszę dwa paluszki do góry i obiecuję w najbliższym czasie nadrobić zaległości!
Nie przesadzaj, u mnie nie ma co nadrabiać. U mnie w wątku mało ogrodowo, bo jeszcze trudno nazwać moje podwórko ogrodem Mam nadzieję, że w tym sezonie to się poprawi
U szefowej i u kilku dziewczyn już widziałam krokusy kwitnące Czyżby wiosna wcześniej niż zwykle? A ja gdzieś czytałam, żeby ciąć jak kwitną forsycje
ryska 17:24, 21 lut 2016

Poddaje się
Nikita 19:07, 21 lut 2016

popcorn - oj, Carola...okularki potrzebne...

AnnaCh - no też mi się wydaję, że trzeba chyba poczekać na forsycje. Dziewczyny też mówią, że jeszcze trochę za wcześnie...szkoda żeby je jakiś przymrozek unicestwił.

ryska - no już dobrze...nie będę Was dłużej męczyć...
Nikita 19:10, 21 lut 2016

Czas na rozstrzygnięcie zagadki...

tutaj pierwsze zdjęcie....

.... a tu rozwiązanie
ryska 19:22, 21 lut 2016

Uff, te 3 po prawej stronie szybko mi wpadły w oko a ten na samym dole po lewej taki wyrazisty teraz 5 trudny.
Tak czy siak dziękuję za rozprostowanie mięśni gałek ocznych
Krys 19:30, 21 lut 2016

to nie byla zagadka dla babc
Bogdzia 18:13, 22 lut 2016

Znalazłam dwie bez pomocy młodszego pokolenia.