Oj, widzę, że zagadka się spodobała. Jutro....a właściwie już dzisiaj, wieczorkiem wkleję rozwiązanie.
Kasya - no coś ty...kropelki wody? Ja szalona jestem, ale nie aż tak!!!
jankosia - Monia, jeszcze 2 różnice....szukaj dalej.
Margarete - dlaczego 1/3 po śniegiem? Nie stopniał cały? Rano już pewnie śladu po nim nie będzie bo cały czas pada deszcz.
AnnaCh - miło mi że zaglądnęłaś...trzeba było się wcześniej ujawnić. Ja do ciebie trafiłam jakiś tydzień temu, ale że ja w ciągłym niedoczasie żyję to jeszcze nie zdążyłam przyglądnąć całego wątku...ale podnoszę dwa paluszki do góry i obiecuję w najbliższym czasie nadrobić zaległości!
ryska - Reniu, wszyscy znajdują tylko 3 różnice...czyżby za trudna była zagadka???
rozark - nooo cooo....nudzi mi się... Czekam na wiosnę z grabkami i sekatorem w łapkach i doczekać się nie mogę!
Krys - różnią się...różnią!!!
A w sprawie hortek już doczytałam u Bozgi...ona radzi, żeby ciąć jak zakwitna krokusy...więc czakam na krokusy
Nie przesadzaj, u mnie nie ma co nadrabiać. U mnie w wątku mało ogrodowo, bo jeszcze trudno nazwać moje podwórko ogrodem Mam nadzieję, że w tym sezonie to się poprawi
U szefowej i u kilku dziewczyn już widziałam krokusy kwitnące Czyżby wiosna wcześniej niż zwykle? A ja gdzieś czytałam, żeby ciąć jak kwitną forsycje
AnnaCh - no też mi się wydaję, że trzeba chyba poczekać na forsycje. Dziewczyny też mówią, że jeszcze trochę za wcześnie...szkoda żeby je jakiś przymrozek unicestwił.
ryska - no już dobrze...nie będę Was dłużej męczyć...
Uff, te 3 po prawej stronie szybko mi wpadły w oko a ten na samym dole po lewej taki wyrazisty teraz 5 trudny.
Tak czy siak dziękuję za rozprostowanie mięśni gałek ocznych