Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Urszulla 10:46, 29 wrz 2016

A Troll lubi suche i ciepłe stanowisko?
Monka 13:10, 29 wrz 2016

Madzia przybiegłam od Karoli, bo Ty strasznie zajęta widzę jesteś w weekendy, a chciałam Cię prosić o pomoc w wyznaczeniu rabat w moim ogrodzie w/g Twojego projektu , pomyśl proszę kiedy będziesz luźniejsza, to tel do Ciebie i się umówmy , może być razem z Karolą
klaudia10140 15:31, 29 wrz 2016

piekny ogród obserwuje i zapraszam do mnie
Ewik 16:09, 29 wrz 2016

Widoki super a rabata z buksami miodzio ☺
Robertop 20:55, 29 wrz 2016

Magda, dzięki za sugestie. Jedna rabata juz zrobiona.
Relacja ze spotkania świetna... Przegapiłem wrześniowe spotkania ;-(
anna_t 21:00, 29 wrz 2016

Nikita napisał(a)
yolka – na pewno im będzie dobrze; miały już nieźle rozbudowany system korzeniowy a do każdego dołka dostały troszkę obornika.

A w „szmaragdowym” ….
kwitną trawy i ostatnie hortensje, hosty powoli przebarwiają się jesiennie, Trollowe trąbki też już zaczynają przybierać kolor limonowy….tylko patrzeć jak Pan Platan ubierze jesienny garnitur.

hmmm.. jak środek lata, zielono, soczyście..
Nikita 07:59, 30 wrz 2016

Urszulla – tak, Urszulko TROLL jak wszystkie miłorzęby lubi wygrzewać się na słoneczku; to mało znana odmiana, ma nieco bardziej zwarty pokrój niż mariken.

Monka – nie ma sprawy Monia. Weekend 15-16 października mam jak na razie wolny, umówię się z Carolą i jeśli będzie jej pasowało to wpisuję cię na czerwono w mój kalendarz.

Klaudia 10140 – witam Klaudia w moim szmaragdowym ogródku

Ewik – ta rabata powstała troszeczkę przez przypadek. Kupiłam nowego rododendrona i coś trzeba było wokół niego zaaranżować. Trawki w tle już były, dosadziłam żurawki i 2 kulki bukszpanowe, znalazła się też latarenka. Kuleczki jednak zaczęły coś kombinować i z tygodnia na tydzień wyglądały jakoś nie teges. Dzięki Joli mam nowe, śliczne kulki buksikowe i nareszcie jest ok.

Robertop – Hej Roberto, już biegnę do Cię zobaczyć nową rabatkę.

Anna_t – oby jak najdłużej Aniu było tak zieloniutko, choć Bogdzia pisała już o pierwszych przymrozkach…brrrrr
Monka 21:37, 30 wrz 2016

Nikita napisał(a)
Urszulla – tak, Urszulko TROLL jak wszystkie miłorzęby lubi wygrzewać się na słoneczku; to mało znana odmiana, ma nieco bardziej zwarty pokrój niż mariken.

Monka – nie ma sprawy Monia. Weekend 15-16 października mam jak na razie wolny, umówię się z Carolą i jeśli będzie jej pasowało to wpisuję cię na czerwono w mój kalendarz.

Klaudia 10140 – witam Klaudia w moim szmaragdowym ogródku

Ewik – ta rabata powstała troszeczkę przez przypadek. Kupiłam nowego rododendrona i coś trzeba było wokół niego zaaranżować. Trawki w tle już były, dosadziłam żurawki i 2 kulki bukszpanowe, znalazła się też latarenka. Kuleczki jednak zaczęły coś kombinować i z tygodnia na tydzień wyglądały jakoś nie teges. Dzięki Joli mam nowe, śliczne kulki buksikowe i nareszcie jest ok.

Robertop – Hej Roberto, już biegnę do Cię zobaczyć nową rabatkę.

Anna_t – oby jak najdłużej Aniu było tak zieloniutko, choć Bogdzia pisała już o pierwszych przymrozkach…brrrrr

Madzia ja też notuję 15-16 rezerwuję ,ustal proszę z Karolą, będę wcześniej tel do Ciebie buziaki
Urszulla 13:22, 06 paź 2016

Rabatki tworzone przez przypadek najbardziej cieszą mam tak ze swoją Edenkową pod ścianą domu Troll zapamiętany
Nikita 21:45, 06 paź 2016

Monka – Monia zmiana planów , przyjedziemy do ciebie razem z Carolą 29 października…może być, masz czas ?

Urszulla – no powiem ci w tajemnicy, że sama jestem zaskoczona tą rabatką…wciśnięta w kąt ogrodu miała być tylko delikatnym akcentem (taką zapychaj dziurą) a wyszła zaskakująco ciekawie i przyciąga wzrok.