Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

an_tre 11:40, 07 wrz 2017

yolka napisał(a)
Muszę sobie szpilki w końcu kupić, nie noszę ich od niepamiętnych czasów, tylko czy już nie za późno na seksowny wygląd

Jola a co ty za głupoty opowiadasz... w każdym wieku trzeba dobrze wyglądać
pozdrawiam i życzę słoneczka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kerii 11:44, 07 wrz 2017

Yolka na seksowny wygląd nigdy nie jest za późno

A w ramach użycia szpilek to może jeszcze do napowietrzania trawnika kto by pomyślał, że one takie wszechstronne od mechanika po ogrodnika mogą znaleźć zastosowanie
Monka 12:11, 07 wrz 2017

Madzia opowieść o szpilkach mega ja je tez uwielbiam, kupuje stoją i chodzę na płaskim obcasie
Margarete 12:37, 07 wrz 2017

Jak zwykle dobrze sie bawie Madziu czytając twoje wpisy

Ja też coraz rzadziej łażę na obcasach....z upływem lat wygoda i szybkość życia bierze górę nad seksownyościa...niestety
Buziaki!
Nikita 22:31, 08 wrz 2017

Krys – ha ha …no cooo…. Przecież napisałam prawdę

Gosiek33 – samo życie Gosiu, w następnych postach kolejne zastosowania damskiej szpilki

popcorn – hi hi hi …sama nie raz śmieję się z tego co za głupoty tutaj wypisuję… a że śmiech to zdrowie, więc śmiejmy się i chichotajmy…tak dla zdrowotności.

Monia81 – uwielbiam je…sandałki, szpilki, botki, kozaki – obojętne które, byleby na obcasie. Dobrze, że wymyślili sneakersy – to idealne dla mnie „sportowe” buty.

yolka – no coś Ty Jola – kupuj szybko szpilki! Każda kobieta powinna mieć takie buty w swojej szafie.

Bogdzia – na razie chodzę w szpilkach, ale wiem, że kiedyś może nadejść taki moment, że zdrowie będzie ważniejsze. Na razie cieszę się, że mogę podziwiać świat wyższa o kilkucentymetrowe obcasy.

rozark – buziaki
Nikita 22:33, 08 wrz 2017

Kasya, kerri - no, dziewczyny, picownik lub aerator do trawnika – super pomysł, warto wdrożyć w życie. No, ale ja mam jeszcze jedną ciekawostkę… w dziedzinie turystyki też damska szpilka (…moja szpilka) znalazła swoje zastosowanie.
Kiedyś zimą wjechałam na Kasprowy Wierch kolejką linową, ale już pod dzwon szłam „z buta” …oczywiście w eleganckich kozaczkach na obcasie. Obok mnie wspinała się jakaś kobitka w traperach i z ironicznym uśmiechem spoglądała na moje buty. Wiem, że wyglądałam zabawnie, ale po chwili ja nadal wchodziłam pod górę (wbijając moje obcasy w zmrożony śnieg), a ona w swoich profesjonalnych, trekkingowych traperach zjeżdżała ścieżką (na doopie) w dół. Moje szpilki zachowały się jak raki wspinaczkowe. Później obie śmiałyśmy się, że jednak nie ma jak damska szpilka!!!

Na dowód pamiątkowa fotka.
Dzwon na Kasprowym i moje „wspinaczkowe” kozaczki
Nikita 22:35, 08 wrz 2017

an_tre – masz rację Aniu, kobieta powinna zawsze atrakcyjnie wyglądać. A i okazja, żeby założyć śliczne szpilki też się znajdzie.

Monka – Monia, no coś Ty, chodzisz tylko na płaskim? Z taką figurą…nie możliwe…natychmiast wyciągaj szpilki z szafy !!!

Margarete – wiem, że miłość do obcasów bywa niekiedy bardzo bolesna, bo to nie jest najwygodniejsza i najzdrowsza rzecz na świecie, ale ja uwielbiam szpilki i zamierzam się nimi cieszyć jak najdłużej się da. Myślę, że z biegiem lat obcas zostanie tylko jego wysokość będzie się zmniejszała.
ren133 22:41, 08 wrz 2017

Nikita napisał(a)
popcorn – szpilki są, bo to era przedogrodowiskowa była…Nikitka w tym czasie na działce tylko leżała i pachniała….ha ha
Po za tym ja uwielbiam wysokie obcasy, a szpilka damska to super sprawa, bo:
– podobno jest atrybutem władzy - daje poczucie siły i dodaje pewności
– ma działanie terapeutycznie na drobne damskie kompleksy - dodaje kilka centymetrów wzrostu i odejmuję parę kilogramów
– jest świetnym narzędziem obrony - odpowiednio wycelowana może zrobić krzywdę
– najzwyczajniej w świecie - wygląda się w niej osiem razy seksowniej niż w trampkach

A ja znalazłam jeszcze jedno zastosowanie dla eleganckiego, damskiego bucika - kiedyś za pomocą damskiej szpilki naprawiłam… samochód. Zawiesiły mi się szczotki w rozruszniku. Kilka razy delikatnie stukając obcasem buta w korpus rozrusznika - uruchomiłam auto. I jak tu nie uwielbiać damskich szpilek ???!!!

jolanka 09:11, 09 wrz 2017

Ale się ubawiłam czytając o zastosowaniu szpilek
Szkoda, ze same nie latają po trawniku tylko trzeba wkładać je na nogi
AnnaCh 11:47, 09 wrz 2017

Uwielbiam Cię czytać
Pozdrawiam