Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Kojak 22:46, 25 lut 2018

Jak zdrowie pozwoli chętnie z Wami wybiorę się na targi proszę o wstępne wpisanie na wyjazd. W ten weekend stałem post stronie ofererujących towary na targach. Pora na zmianę...
Nikita 09:56, 26 lut 2018

MalGosia – z moich informacji wynika, że Opatówek w tym roku będzie w dniach 28-29 kwietnia.
Wpisuję Cię na listę chętnych.

Bogdzia – Bogdziu, Ty już od dawna jesteś wpisana na listę wyjazdową do Opatówka….i to CZERWONYM
mazakiem !

Milka – odliczanie do wiosny fajna sprawa…każdy chyba je lubi, tylko to czekanie i ogrodowa bezczynność jest
okropna.

Margarete – Aaaaa…dzieci miałaś! Szkoda, że śniegu nie było. A na lodowisko je zabrałaś, żeby pochwalić się postępami łyżwiarskimi czy czekasz jak axel – tulupa perfekcyjnie opanujesz?
Nie, nie …wcale się nie śmieję. Wnuczki miałyby radochę i na pewno w przedszkolu by się pochwaliły, że mają babcię która na łyżwach umie jeździć. Serio ! Bo ile znasz babć które na łyżwach śmigają ??? Ja, tylko Ciebie !

PS. oczywiście, że tradycyjnie wpisuję cię na listę.

Kojak – Tomek wpisuję Cię na listę oczekujących. To już komplet. No mam jeszcze ewentualnie jedno miejsce – „kuszetka” na dachu, bo w bagażniku już dawno wisi karteczka „RESERVE” dla zadoniczkowanych zakupów.
Nikita 09:59, 26 lut 2018

Dziś rano -12stopni, śnieg w śladowych ilościach (nie wiem gdzie się podział, bo ani nie stopniał ani go nie wywiało…po prostu go nie ma), nie ma też wiatru, słoneczko przedziera się przez chmurki. Zapowiada się piękny ale bardzo mroźny dzień.

Przysłowie na dziś:
"Jeśli luty mroźny, spodziewaj się wczesnej wiosny."…no i tego się trzymajmy !!!!

Bo do wiosny …
asiak 10:46, 26 lut 2018

Oby tak było Nikitko, ja już przebieram nóżkami
Jeszcze tylko trzy tygodnie hura!
anna_t 17:20, 26 lut 2018

rezerwuje kuszetkę
Kojak 17:31, 26 lut 2018

Może w dwa samochody?
Krys 22:05, 26 lut 2018

Hmm ciężarówki juz brak
ryska 19:27, 27 lut 2018

Fakt, płatka kwiatka nie zauważyłam. Dziękuję za zabawę
kitek81 20:30, 27 lut 2018

Jeszcze trzy tygodnie i wiosna ale się cieszę, najbardziej liczę na ciepło, bo przy tych mrozach jakoś mało przyjemnie!
Nikita 08:08, 01 mar 2018

asiak – Asiu, najbardziej cieszy zmiana pogody na wiosenną już od najbliższego tygodnia

anna_t – ha ha …dobre !!!

Kojak – Tomek, jak będzie więcej chętnych (a domyślam się , że będzie) pojedziemy w dwa samochody. Więcej osób to dwa bagażniki na roślinki !!!

Krys – no niestety ciężarówki już nie ma, ale mam dojścia i mogę pożyczyć TIRa…tylko gdzie ja go zaparkuję na tych wąskich uliczkach Opatówka ???

ryska – cieszę, że ci się zagadka podobała, następna niestety dopiero za rok w czasie oczekiwania na wiosnę

kitek81 – wszyscy chyba mamy już dosyć tych mrozów… wiosna jest już blisko !!!