Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

popcorn 14:42, 20 sie 2018

Buuu ale mi szkoda! cieszę się że się dobrze bawiłyście całuję wszystkich!!!
popcorn 14:46, 20 sie 2018

Nikita napisał(a)
pełno.
A ogród Krysi naprawdę jest powalający!

popcorn – Carola, jak tam zamawiałaś hosty? Czekam na znak–sygnał jak już przyjadą.

Madzia, no nie wiem. Zielone progi nie mają sklepu internetowego. wysłali mnie do funkia.pl i tam już 2x ich szturchałam i jakoś wątpię czy coś dostanę. heh

na stronie nie mają tego wszystkiego, choć pani Bianka z izelonych mnie zapewniła że oni ompletują amówienia i jak im wyślę żdjęcie to się dogadają i mi wyślą. I drugi tydzień cisza szturchnę ich kolejny raz!
paniprzyroda 15:00, 20 sie 2018

I ja przyłączę się do podziękowań dla Jankosi
a Tobie też zostawię
Iwk4 21:36, 20 sie 2018

Świetna relacja, fajny ogród, jakie to jeżówki tak pięknie się zaprezentowały u Jankosi?
Krys 21:39, 20 sie 2018

Magda super jak zwykle opisałaś nasz spotkanie

Na prawo patrz

Wendy79 23:28, 20 sie 2018

Bardzo byłam ciekawa ogrodu Jankosi, to sobie tu poucztowałam. Dobrze Wam , Łodzianki
Monka 09:43, 21 sie 2018

Pozdrawiam Dziewczyny szkoda ze nie mogłam byc z Wami ogród Jankosi tak jak myślałam zwiewny i nietuzinkowy piękny
MalGosia 15:34, 22 sie 2018

super spotkanie miałyście
jankosia 18:45, 22 sie 2018

Ok, czyli dzisiaj to Nikitka użycza mi wątku? Może być

Dziewczyny kochane, dziękuję, że przyjechałyście, dziękuję że jesteście <3

Teraz już mogę się wam przyznać, że jeszcze na kilka dni przed spotkaniem myślałam żeby je odwołać. Zazwyczaj to właśnie w sierpniu mój ogród prezentuje się najfajniej. W tym roku jednak, z powodu moich zaniedbań wygląda fatalnie. Kocham was za to że dzielnie udawałyście, że tego nie widzicie- to wielka i cenna umiejętność (pielęgnujcie ją, bo jeszcze się wam przyda). Nie zmienia to jednak faktu, że czułam się źle goszcząc was w tak niesprzyjających warunkach. Kiedy Renia opowiadała o tym jak perfekcyjnie została przyjęta ostatnio przez naszą forumową koleżankę to ja zdałam sobie sprawę że siedzimy pod psią budą, bo skonstruowane przez nas na prędce zacienienie tarasu nie zdało egzaminu. I zrobiło mi się przykro i głupio jednocześnie :/ Mam wielką nadzieję że w przyszłym roku zobaczymy się w tym samym miejscu, o tej samej porze, a ogród będzie wyglądał o niebo lepiej niż teraz.
Buziaki wielkie dla was, fajnie jest spotkać z ogrodowymi świruskami, którym można opowiadać w nieskończoność o planowanych nasadzeniach, choćby to była perspektywa trzech czy pięciu lat i które znają pojęcie ogrodowego bajzlownika i rabaty doniczkowej. Dzięki wam czuję się w miarę normalna
yolka 19:55, 22 sie 2018

Jankosia ale nabredzilas. Ogrod masz piekny i nietuzinkowy.bylam widzialam . gaury nasionek mi zbierz. To co wzeszlo okazalo sie wiesiolkiem. Pomost piekny a na tarasie siedzec mozna bez niczego.pozdrowienia dla wszystkich. Przepraszam za bledy pisze z tel. To mnie za kazdym razem przerasta