Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 10:28, 09 lut 2015

Dziś opadów ciąg dalszy. Biały, zamglony krajobraz.

Wczoraj, i dziś rano, pomyślałam, że poczułam pierwsze objawy tęsknoty za wiosną i ogrodową przestrzenią... Zabrzmiało smutno i nostaligicznie, choć nie jestem zdominowana przez taki nastrój .
bleebla 10:57, 09 lut 2015

U mnie śnieg panoszy się drugi dzień, szok Daję mu czas do jutra, dłużej nie poleży
Jeszcze trochę wytrzymaj. W czwartek ma być 6 st.
aleksandra_g 11:01, 09 lut 2015

kochana przepraszam, że dopiero teraz ale kocioł w pracy w domu remont i za widnego ciężko mi było znaleźć okazję ale udało się, aura niesprzyjająca, bałagan dookoła starałam się zamaskować, błagam bądź wyrozumiałą i skup się na tym co trzeba

resztę zdjęć wstawiam u siebie, żeby Ci tu nie zaśmiecać zerknij w wolnej chwili...
Toszka 11:03, 09 lut 2015

Jagódko, wyraz swojej solidarności w bólu zostawiłam dla ciebie u Asi... teraz tylko potwierdzam...jestem na etapie, ze eM zaczyna mnie denerwować... znaczy się sam jego widok już działa....
...potrzebuję ciszy, pracy, swobód i wolności w ogrodzie...eh...
Jagodaa 12:31, 09 lut 2015

bleebla napisał(a)
U mnie śnieg panoszy się drugi dzień, szok Daję mu czas do jutra, dłużej nie poleży
Jeszcze trochę wytrzymaj. W czwartek ma być 6 st.

U nas teoretycznie miała być dodatnia temperatura, a popołudniu śnieg z deszczem. Na razie pada ciągle śnieg, prószy.
Jagodaa 12:34, 09 lut 2015

aleksandra_g napisał(a)
kochana przepraszam, że dopiero teraz ale kocioł w pracy w domu remont i za widnego ciężko mi było znaleźć okazję ale udało się, aura niesprzyjająca, bałagan dookoła starałam się zamaskować, błagam bądź wyrozumiałą i skup się na tym co trzeba

resztę zdjęć wstawiam u siebie, żeby Ci tu nie zaśmiecać zerknij w wolnej chwili...

Dzięki wielkie, już pooglądałam dokładnie u Ciebie. Wykonawcy na medal! Mnie się nie spieszy z decyzjami, więc nie masz za co przepraszać .

Drewno pięknie wygląda. Będę myśleć .
Jagodaa 12:38, 09 lut 2015

Toszka napisał(a)
Jagódko, wyraz swojej solidarności w bólu zostawiłam dla ciebie u Asi... teraz tylko potwierdzam...jestem na etapie, ze eM zaczyna mnie denerwować... znaczy się sam jego widok już działa....
...potrzebuję ciszy, pracy, swobód i wolności w ogrodzie...eh...

Tak, czytałam, dziękuję za wsparcie . Mnie już brakuje miejsca w domu, tej odmiany dla kanapy i siedzenia przed komputerem, brakuje mi wychodzenia z kawą do ogrodu, siedzenia z zamkniętymi oczami w słońcu po pracy .

Muszę się uzbroić w cierpliwość, zakończyć prace planowane w domu, żeby później móc ruszyć w teren .
siakowa 13:28, 09 lut 2015

hej, to chyba nie sa graby aczkolwiek podobny pokroj i masz w bliskim towarzystwie choinek
https://pl.pinterest.com/pin/355502964311713137/
Jagodaa 13:54, 09 lut 2015

Śliczny ten pinek , dzięki!
Madzenka 20:25, 09 lut 2015

Oj to slonce na twarzy po pracy...rozmarzyłam sie....