Ano właśnie ... obawiam się, że nie znajdę chętnego do odnawiania takiej ilości deseczek, a znalezienie kogoś na zlecenie, to też nie takie proste. Jestem już umówiona na położenie tynku, ok czerwca . Stawka bardzo przystępna, więc jestem baaardzo zadowolona, materiał też nie wychodzi drogo. Chyba więcej wydam na farbę niż na ten tynk z robocizną .
Czekam na Wasz płot.
Może do jesieni coś się wyklaruje, ale jeszcze kupa roboty. Nie wiem jakie drzwi dać do gospodarczego, chce szare, ale nic fajnego jeszcze nie widziałam.
Rozważam dwa kolory, ale jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji i czy będą dwa, czy wszystko w jednym. Bardzo ciemny szary/grafit i szary... taki betonowy.
U nas niestety z deszczem spada sporo zanieczyszczeń, więc na jasnej powierzchni łatwo o smugi. Na murze też osiada pył i później spływa z wodą. Może nie jest aż tak tragicznie w moim rejonie, ale np biały, jasno szary może być bez okapu kłopotliwy.
U mnie właśnie nic nie wychodzi w donicy ze starych ździebeł tylko ewentualnie wokół kępy. Gracki już ruszyły i ML na innych rabatach też, a w donicy nie .