Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Asisko_2005 22:29, 21 kwi 2016

Zdrówka Olu. Masz jakieś leki maści?
Zana 06:08, 22 kwi 2016

Macham i zdrowia życzę.
Juzia 13:51, 22 kwi 2016

Upssss.....
Wyleżysz to wszystko na raz i niebawem znów ruszysz do boju!
Zdrowia!
katiaxx 14:35, 22 kwi 2016

Pawlus napisał(a)
Czytałem u Marty, że nie specjalnie ruszają Ci miskanty ML? Chodzę codziennie do swoich i też nic nie widzę...Tylko kilka innych na razie rusza. Jak mi padły chyba się pochlastam...

u mnie też w miskantach cicho i głucho - czy możliwe że przemarzły ?
katiaxx 14:38, 22 kwi 2016

Jagodaa napisał(a)
Wybaczcie, ale nic dziś nie napiszę ani nie pokażę .

Nie dość, że znów złapało mnie przeziębienie, to przekraczając płotek przy choinach zrobiłam jakiś fałszywy ruch i złapał mnie okropny ból, przysłowiowe korzonki. Ruszać się nie mogę i jestem potwornie wściekła! Co mnie podkusiło pielić dziś w tych choinach, jak gardło mnie boli od rana i łamie w kościach .

weź gorącą kąpiel przed snem ale taką że wychodzić purpurowa i taka rozgrzana pod 100 kołder i 100 polopiryn - lub innych na poty - i choć ci będzie gorąco w nocy i będziesz śniła o zimnych wodospadach niagary nie wolno wystawić choćby paluszka u stopy - rano będziesz prawie zdrowa na mnie działa
AgaeM 14:39, 22 kwi 2016

Moje gracki w tamtym roku po zimie nie wstały. Dosadziłam kolejne 6 sz wiosną i czekam na nie. Znów cisza.
Jagodaa 15:33, 22 kwi 2016

lorka napisał(a)

no co ty! ja się wcale nie podlizuję! wiesz co się dzieje na pinterescie? Twoje rabaty sa już tak rozpoznawalne i pinowane przez ludzi na calym swiecie. Bardzo czesto je znajduję na zagramanicznych stronkach jako inspirkę Jak już skończysz zrobisz trawnik to będzie majstersztyk.. powinnaś się zając zawodowo projektowaniem ogrodów, masz smykałkę.( chyba ,że już to robisz). no w kazdym razie ja sobie erecte z szałwią i buksami zgapiłam od ciebie.. ( nie będzie identycznie ale te 3 roslinki razem to twoja sprawka haha)

O matko! Mój łaciaty mur też pinowany? pod ziemię się zapadnę.

Agata, nie wiem, kiedy Wy się doczekacie trawnika u mnie. Ja już się nawet przyzwyczaiłam do jego braku.

Jesienią szukałam jakiegoś fajnego kursu/podyplomówki związanej z projektowaniem ogrodów/krajobrazu, ale nic ciekawego u nas nie znalazłam. Tak dla siebie chciałabym pójść. Chyba bałabym się robić ogródy dla kogoś. U siebie mogę eksperymentować, jak coś padnie, to się wnerwię i wymienię, a u klienta już trzeba za wszystko brać pełną odpowiedzialność.
Jagodaa 15:35, 22 kwi 2016

AgaeM napisał(a)
Dzieje się, dzieje. Super!

Ps. Moja bratowa choc nieogrodowiskowa tez robi rabatę inspirowaną berberysową jak jej pokazałam.

Z berberysami praktycznie nie ma kłopotu, choć mnie jeden w zeszłym roku podsychał i nie mam pojęcia dlaczego. Może kot go oznaczał, bo to taki na rogu...
Jagodaa 15:37, 22 kwi 2016

Marta napisał(a)

Witam. Piękny ogród tworzysz, pędzisz z robotami jak szalona. Fajny pomysł z tymi donicami

Gdzie znalazłaś ten niski płotek? Poszukuję takiego na dwie rabaty, bo psy zrobiły sobie na nich miejsce do leżakowania

Ten płotek robił mi Tata, bo potrafi spawać .

Dziękuję za miłe słowa i zapraszam .
Jagodaa 15:38, 22 kwi 2016

Agi2006 napisał(a)

Cudowne zestawienie. BOMBA. Mogę zapytać co ile sadzony jest berberys erekta?

O ile się nie mylę co 30cm.