Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Iwony

W ogródku Iwony

Ivvvona 15:08, 08 cze 2014

I inna rabata - też w cieniu przez większość dnia.

Parzydło leśne w blokach startowych.

Tawułki też wystartują lada dzień.

Kwitnie rodgresja.
Ivvvona 15:13, 08 cze 2014

Funkie - trwa walka ze ślimakami.

To na razie tyle, może wieczorkiem wpadnę do Was w odwiedziny
ewsyg 16:22, 08 cze 2014

Iwonko, fajnie nas pomęczyłaś. Kwitła już Twoja katalpa ?
Aneczka 20:23, 08 cze 2014

U ciebie zawsze czyściutko, a ja z tym plewieniem nie nadążam. A jak walczysz ze ślimakami?
Iwk4 21:00, 08 cze 2014

Witaj imienniczko. Masz piękny ogród i cudowne okazy. Ogródek bardzo zadbany. Odznaczam sobie i będę tu zaglądać. I gratulacje z okazji zostania babcią.
asiach 21:18, 08 cze 2014

Fotek nigdy nie jest za dużo. A dla mnie nigdy dość. Nienastyt ze mnie Dobrze, że jest ich tyle. Miałam co oglądać. Ogród cierpliwy jest, ogród wyrozumiały jest. On wie, że jesteś zajęta i pochłonięta. Wie, że go kochasz i że masz wnuczka a wnuczek jest najważniejszy - mały, bezbronny i sam nie da rady. A córce trzeba pomóc
Całusy dla całej Rodziny
P.s. zastanawiam się jak to jest dlaczego u wszystkich piwonie są wyprstowane tylko u mnie leżą - tak jest co roku
A dla wnuczka miś od wirtualnej ciocio - babci
Ivvvona 22:35, 08 cze 2014

ewsyg napisał(a)
Iwonko, fajnie nas pomęczyłaś. Kwitła już Twoja katalpa ?

Ewo, jeszcze nie kwitła, ale pewnie juz niebawem, pieknie pachnie.
Ivvvona 22:37, 08 cze 2014

Aneczka napisał(a)
U ciebie zawsze czyściutko, a ja z tym zdjęciem nie nadążam. A jak walczysz ze ślimakami?

Sypię jakieś niebieskie granulki o nazwie Pełzakol. Nigdy nie uciekałam się do takich metod, bo nie było takiej inwazji jak w tym roku.
Ivvvona 22:39, 08 cze 2014

Iwk4 napisał(a)
Witaj imienniczko. Masz piękny ogród i cudowne okazy. Ogródek bardzo zadbany. Odznaczam sobie i będę tu zaglądać. I gratulacje z okazji zostania babcią.

Iwonko, witaj Dziękuję i zapraszam. Wpadnę do Ciebie z rewizytą jak tylko czas pozwoli
Ivvvona 22:42, 08 cze 2014

asiach napisał(a)
Fotek nigdy nie jest za dużo. A dla mnie nigdy dość. Nienastyt ze mnie Dobrze, że jest ich tyle. Miałam co oglądać. Ogród cierpliwy jest, ogród wyrozumiały jest. On wie, że jesteś zajęta i pochłonięta. Wie, że go kochasz i że masz wnuczka a wnuczek jest najważniejszy - mały, bezbronny i sam nie da rady. A córce trzeba pomóc
Całusy dla całej Rodziny
P.s. zastanawiam się jak to jest dlaczego u wszystkich piwonie są wyprstowane tylko u mnie leżą - tak jest co roku

Asiu, śliczny miś, dziękuję Moje piwonie białe też się pokładają bo są ciężkie, a jeszcze w dodatku ciągle padało. Co roku je podwiązuję do palików.