Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 08:31, 19 sie 2014

Mirella napisał(a)
Pozdrawiam Cię Asiu,relacja ze spływu super, też lubię kajaki.

Ja również i zawsze jest super - zawsze wypożyczamy kajaki u tego samego Pana i dwie trasy do wyboru - mnie się nie nudzi - jest świetnie za każdym razem.
Miłego dnia
iwonaal 09:11, 19 sie 2014

asiach napisał(a)

A co tworzymy?

Pokaże u siebie.
asiach 09:21, 19 sie 2014

iwonaal napisał(a)

Pokaże u siebie.

Wczoraj byłam i ... Późno bo późno ale byłam
ag_zie 14:13, 19 sie 2014

bardzo ładny ogród - będę obserwować
14:26, 19 sie 2014
Witaj Asiu
No to wypoczynek mega udany i jakże aktywny Ja już bym się nie nadawała na kajaki...boję się wody,nie umiem pływać i tylko byłoby ze mną urwanie głowy Synek mój teraz nad morzem i dzwonię czy wszystko ok...no bo ja to "boidudek" jak nie wiem...
Pozdrawiam i miłego dnia
U mnie właśnie burza przechodzi,leje ja z cebra,dobrze bo podleje moje doniczki
asiach 14:31, 19 sie 2014

ag_zie napisał(a)
bardzo ładny ogród - będę obserwować

Dziękuje i zapraszam
asiach 14:37, 19 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Witaj Asiu
No to wypoczynek mega udany i jakże aktywny Ja już bym się nie nadawała na kajaki...boję się wody,nie umiem pływać i tylko byłoby ze mną urwanie głowy Synek mój teraz nad morzem i dzwonię czy wszystko ok...no bo ja to "boidudek" jak nie wiem...
Pozdrawiam i miłego dnia
U mnie właśnie burza przechodzi,leje ja z cebra,dobrze bo podleje moje doniczki

Aniu, oj wypoczęłam a później rzuciłam się w wir pracy
Ja potrafię pływać i to myślę, że nawet nieźle (mam kartę , na którą dawała a nie kupiłam na bazarze ) ale wiem że woda to żywiło i respekt mam - poza tym bywa różnie na takich spływach konary, głazy jedna wywrotka, jedno uderzenie i po człowieku i karta nie pomoże. Nam udało się szczęśliwie
Bogu dzięki.
A na temat martwienia się matki o dzieci to książkę mogłabym napisać. Mój dorosły a ja stale czekam na inf. Nie wydzwaniam, żeby nie było obciachu ale czekam. Tak ze mnie kwoka a gęsi zbieram
Miłego dnia
sylwiap 23:03, 19 sie 2014

asiach napisał(a)

Sylwia masz pytanie pytasz
A ja jak będę znała odpowiedź napiszę
Co do jodły - też tak uważam młode przyrosty zaraz jak wypuszczą ale jeszcze nie zdążą się do końca wykształcić.

Bardzo mnie cieszy, że są tutaj takie osoby jak Ty i chcą dzielić się swoją pasją i doświadczeniami W googlach niestety nie znajduję odpowiedzi na wszystkie pytania. Jest np. dużo o przycinaniu sosny ale o jodle, to już naprawdę mało się pisze. A powiedz jeszcze Asiu, kiedy przycinasz swojego modrzewia na pniu? Ja swojego przycięłam wczoraj i tak samo zrobiłam z wierzbą hakuro. Nie wiem czy to był dobry moment ale stwierdziłam, że już by trzeba było, by się przed zimą zdążyły ranki zabliźnić.
Pokazywałaś parę dni temu, że kwitnie u Ciebie forsycja, a u mnie z kolei drugi raz w tym roku kwitnie bez. Szalone mamy lato w tym roku
kosolka 07:34, 20 sie 2014

sylwiap napisał(a)

Pokazywałaś parę dni temu, że kwitnie u Ciebie forsycja, a u mnie z kolei drugi raz w tym roku kwitnie bez. Szalone mamy lato w tym roku

Drugie kwitnienie bzu chyba nie jest zbyt często spotykane?? Zdziwiłam sie
kosolka 07:34, 20 sie 2014

Asiu, dzień dobry!!