Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 10:55, 21 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Zgadzam się,jesień jest piękna,widać to Asiu u Ciebie A skoro mowa o jesieni..ja już kupiłam sobie skarpetki bawełniane,takie fajne mięciutkie...nózie nie będą marzły pod kocykiem A teraz zrobiłam sobie gorące kakao
Asiu myślę o tych perukowcach...oj korci mnie,korci..Tadek doniczki już widział..patrzył z niedowierzaniem do czego jestem zdolna A jeszcze córcia szykuje mi niespodziankę,bo pracuje teraz w wielkiej szkółce z mnóstwem traw i już pytała się czy może wziąć dla mamy kilka traw więc ucieszyłam się bardzo.Jest tam mnóstwo rozplenic,turzyc,miskantów a ile bylin.Przysłała mi zdjęcia i oniemiałam
Buziaki

Ale masz super z tymi trawkami a mąż wyrozumiały i kochany
Perukowce są piękne mam 1 gold i 3 bordowe - kup a zawsze gdzieś wciśniesz - możesz podciąć i będzie jak szczepiony a górą kula - pomyśl
asiach 10:57, 21 sie 2014

kosolka napisał(a)

U mnie tez skarpeciątka już w ruch poszły!! U mnie jesień zimnymi stopami się zaczyna...
Oj, jak masz fajnie z córką!!!!!!

Dla mnie skarpetki, które tez mam za mało, mąż zaczął rozglądać się za podgrzewaczem do stóp - szał
Napia 17:32, 21 sie 2014

Piękny ten perukowiec. Dotąd o nim nie myślałam, ale zapatrzyłam się na zdjęcia Twojego ogrodu i może w przyszłym roku gdzieś go wcisnę
Trzymam kciuki za jodłę.!
Zapisałam przepis na sok pomidorowy dziękuję
17:47, 21 sie 2014
asiach napisał(a)

Ale masz super z tymi trawkami a mąż wyrozumiały i kochany
Perukowce są piękne mam 1 gold i 3 bordowe - kup a zawsze gdzieś wciśniesz - możesz podciąć i będzie jak szczepiony a górą kula - pomyśl

Asiu myślę cały czas o tym perukowcu
A tak będę jak moje doniczki nie zmieszczą się do auta
Jag_58 20:12, 21 sie 2014

Asiu ,ale miałam co nadrabiać ale oczywiście z wielka przyjemnością to robię piękne rabatki ,fryzjer z Ciebie doskonały za jodłę trzymam wraz z dziewczynami kciuki obejrzałam perukowca gold i zaczynam główkować gdzie go posadzić ,bardzo mi się spodobał ,wyglada pięknie ławeczka super tym bardziej cieszy ,ze własnego pomysłu i wykonawstwa pozdrawiam cieplutko bo u nas sie ochłodziło ,ale padac nie chce wyobraź sobie ,ze od rana podlewam ogród buziaki
Mirella 20:50, 21 sie 2014

Asiu, wszystko widziałam jestem pod wrażeniem Twojego przytulnego ogrodu , oaza spokoju, ciepła, i dobrego słowa, lubię tu być ,jestem zawsze, nic nie piszę bo słowa są zbędne.
Myślałam że Tatry w tym roku, czekałam , chciałam je Tobie pokazać.
asiach 21:23, 21 sie 2014

Napia napisał(a)
Piękny ten perukowiec. Dotąd o nim nie myślałam, ale zapatrzyłam się na zdjęcia Twojego ogrodu i może w przyszłym roku gdzieś go wcisnę
Trzymam kciuki za jodłę.!
Zapisałam przepis na sok pomidorowy dziękuję

Perukowiec świetna roslina - piękny o każdej porze roku no może oprócz zimy. Agnieszka na niego zawsze znajdziesz miejsce.
Pozdrawiam ciepło
asiach 21:28, 21 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Asiu myślę cały czas o tym perukowcu
A tak będę jak moje doniczki nie zmieszczą się do auta

Aniu jedna doniczka więcej - mniej to już nie ma znaczenia
Jak nie wejdą wszystkie to chyba pora na zmianę samochodu ?!?!
Miłej nocy i powoli zbieraj się do powrotu a do doniczek dorzuć ławeczkę
malgorzata_s... 21:35, 21 sie 2014

Asiu super ławeczka Perukowce są śliczne a te ich peruczki zachwycają Ja też trzymaj kciuki za jodłę Pozdrawiam
asiach 21:39, 21 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu ,ale miałam co nadrabiać ale oczywiście z wielka przyjemnością to robię piękne rabatki ,fryzjer z Ciebie doskonały za jodłę trzymam wraz z dziewczynami kciuki obejrzałam perukowca gold i zaczynam główkować gdzie go posadzić ,bardzo mi się spodobał ,wyglada pięknie ławeczka super tym bardziej cieszy ,ze własnego pomysłu i wykonawstwa pozdrawiam cieplutko bo u nas sie ochłodziło ,ale padac nie chce wyobraź sobie ,ze od rana podlewam ogród buziaki

Ławeczka w porównaniu do tych Waszych to może i tandetna ale moja i nawet się nie przemieszcza - ławeczka stabilna - siedzisko dwie 8cm deski dębowe - śmiało mogłam usiąść
Jagódka u nas dzisiaj był jakiś opad może 5-10min a w ogrodzie susza. Robiłam rabatę coś przekopałam, coś posadziłam a ziemia pył , dosłownie zbita ziemia jak kamień. W niektórych miejscach spękana jak na pustyni. Bruzdy 2cm Latałam z konewkami podlewałam punktowo - wybrane rośliny pupile oczywiście hortensje, pelargonie, azalie, pomidory i dzisiaj sadzone
Miłej nocki i cieplejszego jutrzejszego dnia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies