Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

10:49, 04 maj 2014
Asiu kochana!!! dzisiaj jeszcze zrobię projekt już jestem w trakcie nawet. Wrzucę go u siebie i dam Ci znać. Ana też proponowała mi pomoc w tej sprawie i dlatego już się tak nie obawiam że sobie nie poradzę.
Wypiszę też rośliny które mi się podobają i opowiem coś o moim domu aby ogród współgrał z nim.
Tak, masz rację że to wszystko musi być całością dlatego dzisiaj wezmę się za opisanie wszytskie po kolei licząc na Twoją pomoc Asiu bardzo.
Z góry serdecznie dziękuję i odezwę się za kilka godzin.
13:18, 04 maj 2014
Asiu, zrobiłam u siebie projekt jaki umiałam i napisałam parę słów. Gdy znajdziesz czas to odwiedź mnie i pomóż błagam!!
Ivvvona 16:00, 04 maj 2014

Pooglądałam zdjęcia i znów się zachwycam Twoim ogrodem
Kasiek 16:04, 04 maj 2014

Uwielbiam takie ogrody gdzie w zakamarkach, w gaszczu, mozna sie czuc jak w Tajemniczym ogrodzie...Udalo Ci sie to...masz po prostu bajke... Pozdrawiam i czekam na fotki twoich ,,skrytek ´´
asiach 16:42, 04 maj 2014

Dorota123 napisał(a)
Bardzo ładnie wygląda alejka żwirowa w tym świetle,przypomina rzeczkę.

W tym świetle a może aparat swoje zrobił (to aparat w komórce, bo ten tylko mam po przebudzeniu tworzy jakąś niebieską poświatę
Pozdrawiam ciepło
madeline28 16:52, 04 maj 2014

Asia, te Twoje zdjęcia są niczym z katalogu- po prostu cudo
pozdrawiam ciepło, bo wiosna Nas nie rozpieszcza
Dorota123 17:19, 04 maj 2014

Kule nabiłam na patyki i wbiłam w ziemię.
asiach 17:38, 04 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Uwielbiam takie ogrody gdzie w zakamarkach, w gaszczu, mozna sie czuc jak w Tajemniczym ogrodzie...Udalo Ci sie to...masz po prostu bajke... Pozdrawiam i czekam na fotki twoich ,,skrytek ´´

Ten ogród jest na tyle stary, że właśnie takie skrytki w nim się porobiły. Jak pracuję to mnie nie widać pomimo niezłych gabarytów. Mnie nie widać i ja nie widzę ale co jest naważniejsze ja słyszę. Scieżka żwirowa ma tę właśnie zaletę, że wszystko słychać. Słychać nadchodzącą osobę, słychać nawet jak kot się przemieszcza Czyli jest super i nikt mnie nie zaskoczy, nikt mnie nie przestraszy. A ja mogę się ukryć i można nie szukać. Przyjdzie sąsiad a mnie nie widać
Czasami słychać tylko głosy, nawoływanie - gdzie jesteś???
Pozdrawiam ciepło bo u nas zimno
asiach 17:39, 04 maj 2014

Kalamandyna napisał(a)
Asiu, zrobiłam u siebie projekt jaki umiałam i napisałam parę słów. Gdy znajdziesz czas to odwiedź mnie i pomóż błagam!!

Odwiedzę, odwiedzę i pomogę tylko daj troszeczkę czasu - proszę
Tym czasem pozdrawiam ciepło
asiach 17:43, 04 maj 2014

madeline28 napisał(a)
Asia, te Twoje zdjęcia są niczym z katalogu- po prostu cudo
pozdrawiam ciepło, bo wiosna Nas nie rozpieszcza

Zdjęcia powiadasz? Staram się jak mogę i czekam na lepszą pogodę. I tu masz rację zimno, zimno, zimno. Ponoć tak do środy przyjnajmnie u nas ma być cieplej Ale co ? znowu zapowiadają deszcz !
Czyli znowu nici z roweru i ogrodu.
Pozdrawiam ciepło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies