Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 22:31, 14 maj 2014

iwonaal napisał(a)

Witam, wiatam
asiach 22:37, 14 maj 2014

Dorota123 napisał(a)
Uwierz w słowa synów, oni nie bajerują, tylko mówią to co czują i widzą. Jest pięknie.
W mojej głowie kłębią się różne pomysły, ale miejsca mam za mało. Jednak zainspirowana Twoim ogrodem -taki zacieniony zakątek, chyba z suchą rzeczką i hostami - nie wiem , czy teraz opisuję Twoje zdjęcie, czy to już moje marzenie. Mam już zaplanowane, tylko jeszcze tam muszą przekopać do kanalizacji, czyli pewnie w tym roku jeszcze nie będzie realizacji.

Cieszę się, że chcesz skorzystać z fragmentu mojego ogrodu. Co do hostów to są piękne mam cztery rodzaje a dzisija w szkółce dokupiłam dwa następne i jeszcze małe co nieco. W sobotę skoczę i odbiorę moje zakupy i będzie sadzenie
Zrobię zdjęcia i wkleję
Pozdrawiam ciepło
asiach 22:39, 14 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu zostawiam pozdrowienia ,siedzę pod kominkiem ,pije herbatkę i czekam na słoneczko

Dziękuję pięknie i życzę Tobie masę ciepła i słońca
asiach 22:41, 14 maj 2014

marta_d napisał(a)

Ale fajnie cieszę się, że pomożesz mi jakoś się nakierunkować, masz świetne wyczucie doboru roślin i myślę, że jakieś sugestie i pomysły pomogą mi przy planowaniu nasadzeń z głową pozdrawiam Cię serdecznie

Marta postaram się pomóc (jutro )
Pozdrawiam ciepło
asiach 22:47, 14 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pięknie U ciebie nie padało??

Dzisiaj przez cały dzień nie ale jak pojechałam do szkółki to tam mnie deszcz zastał - człowiek to ma szczęscie. Ale dałam radę - w namitach poczekałam, porozmawiałam z właścicielem (bardzo symapatyczny Pan - zresztą całą rodzina - przemiła) i dale chodziłam i cieszyłam oczy widokiem pieknych roślin
Troszke kupiła w sobotę sadzę już się cieszę. Okazów mase tylko brakuje miejsca na nowe rośliny
Ciężko się powstrzyamć
Pozdrawiam ciepło i trzymaj się przez najbliższe dni bo prognozy nie są zadawalające
asiach 22:49, 14 maj 2014

marta_d napisał(a)
Przepiękny biały rh ogród w rozkwicie jednym słowem

Martunia ja czekam na moje królowe - hortensje a kwaitów powinnam mieć spor w tym roku - nareszcie
Pa
asiach 22:53, 14 maj 2014

Mirella napisał(a)
Asiu, ten Cudny biały Rh ? taki w moim stylu a może to Azalia.

Mirella to azalja z bliska

mniej więcej cała

a to różanecznik (delikatnie filiowy)
Kasiek 22:56, 14 maj 2014

Czekam na nastepne fotki cudownego ogrodu i pozdrawiam cieplutko...
asiach 22:58, 14 maj 2014

reni napisał(a)
Asiu nacieszyłam oczy i mam niedosyt..ogród piękny i bujny...pozdrawiam

Dziękuję Reniu, ale dzisiajszy spacer nie poszedł na marne - dostrzegłam, że jeden ze świerków serbskich mi pada
Jutro będę musiała jakoś zaradzić a jak nie pomoże to wytniemy drzwo 5-6m
Widac za dużo ich mam. Najgorzej, że to jest od strony tej najmłodszej i znowu jakaś dziura
Samo życie
Pozdrawiam - trzymaj się ciepło
asiach 22:59, 14 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Asiu, na razie dają radę, podlewam je regularnie, nawożę, na start dostały dobre podłoże. Chyba im tam dobrze mimo wszystko

To się cieszę
Pa i dobrej nocy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies