Dzięki Sylwia Fotografuję to co da się pokazać. Pokrzyw nie pokazuję, a są bo kosa spalinowa mi padła. Będą dla kur sąsiadki.
Wiosenna zieleń jest bardzo intensywna.
Zaraz coś tam jeszcze wrzucę
Fakt. Tawuły teraz szaleją. Każdy się pyta "a to co to?" Bardzo je lubię bo najmniej z nimi roboty.
A dziękuję Ewo z tą robotą, to konca nigdy nie widać.
Kasiu, na żywo musisz koniecznie zobaczyć
Oj, nie wiem co powiedzieć. Bardzo się cieszę Kamilko, że Ci się podoba
Dziękuję Wiktorio za miły komentarz Nie wszystkie rabaty udało utrzymać mi się w ryzach. Nie potrafię poskromić bylinowej, która rozsiewa się jak i gdzie jej się podoba. Kretów i nornic mam mnóstwo. Po prostu zbieram kretowisko z trawnika puki świeże i po paru dniach nie mam już prawie śladu po aktywności krecika.
Tak, to floks kanadyjski. Wdzięczna bylina.
Dziękuję za pochwały Koszenia trochę jest,ale chłopaki muszą gdzieś grać w piłę , a i łąki będzie ze 40arów.
Muszę do Twojego wątku wpaść na dłużej, bo tylko tak na szybko zakupy trawiaste widziałam i prace nad nową rabatą.
Aniu, puki co jest jeszcze mała to sobie stoi, ale potem będzie się pokładała.
Ta ciemna żurawka kupiona była jako Palace Purple. Zapraszam na siewki, które są wszędzie
Tawlina jest pięknym krzewem, o lekko śmierdzących kwiatostanach jak u budlei wabiącym owady, ale rozchodzi się rozłogami i stąd ją mam Kasia się jej pozbywała. Mnie najbardziej zachwycają jej trójkolorowe liście. Jak chcesz to mam już sporo sadzonek
3 Rodki podlewane kawą w końcu zakwitły. Reszta w pąkach albo i bez.
Tej fotergilli muszę znaleźć lepsze stanowisko, bo słabo rośnie
Siebioldana Elegance
Palace Purple pod dereniem jadalnym