Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

agnieszka_m 13:16, 15 sie 2015

Witam obejrzałam zdjęcia z ściółkowaniem fajnie to wygląda a ja tyle trawy marnuję muszę się rozglądać za gazetami
Doczytałam też o rozmnażaniu żurawek nie wiedziałam że wystarczy oderwać gałązkę myślałam że one jakoś od korzenia to muszę moją czerwoną sobie rozmnożyć jest taka gęsta, że wcześniej do Ciebie nie trafiłam. Człowiek przez całe życie się uczy Pozdrawiam
jona 16:06, 15 sie 2015

Marga, prognozy pogody to tylko prognozy. Ostatni deszcz u mnie nie był zapowiadany w żadnej ze sprawdzanych przeze mnie prognoz (niestety starczył tylko na to, by nie podlewać tego dnia, co padał). Cały czas mam nadzieję, że spadnie coś niezapowiedzianego
Marga 20:08, 15 sie 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
Witam obejrzałam zdjęcia z ściółkowaniem fajnie to wygląda a ja tyle trawy marnuję muszę się rozglądać za gazetami
Doczytałam też o rozmnażaniu żurawek nie wiedziałam że wystarczy oderwać gałązkę myślałam że one jakoś od korzenia to muszę moją czerwoną sobie rozmnożyć jest taka gęsta, że wcześniej do Ciebie nie trafiłam. Człowiek przez całe życie się uczy Pozdrawiam

Witaj Agnieszko
Trawę też marnowałam, zanim mi dziewczyny nie podpowiedziały co z nią robić, a teraz mi brakuje do wyściółkowania reszty rabaty
Cieszę się, że skorzystałaś na wizycie u mnie. Dziewczyny są naprawdę bardzo pomocne i chętnie dzielą się swoją wiedzą z innymi.
Pozdrawiam i zapraszam kiedy będziesz miała ochotę
Byłam u Ciebie i popodziwiałam Twoje kolorowe byliny
Marga 20:12, 15 sie 2015

jona napisał(a)
Marga, prognozy pogody to tylko prognozy. Ostatni deszcz u mnie nie był zapowiadany w żadnej ze sprawdzanych przeze mnie prognoz (niestety starczył tylko na to, by nie podlewać tego dnia, co padał). Cały czas mam nadzieję, że spadnie coś niezapowiedzianego

Asiu, kochana jesteś, że tak pocieszasz. Obyś miała rację i oby prognozy dla lubelszczyzny nie sprawdziły się
Deszczyku zazdroszczę
Marga 20:17, 15 sie 2015

Filemon24 napisał(a)
U mnie też pokrzyw pod dostatkiem na sąsiednich działkach, ale ostrzegam gnojówka z pokrzyw cuchnie chyba gorzej niż ta tradycyjna nie dla wrażliwych. Jednak warto zrobić.
O kurde kupić 124 żurawki ile to pieniędzy u mnie nie za duże sadzonki 12 zł
ja bym radziła zrobić tak kupić jeszcze w tym roku po 3 z odmian które masz w projekcie do następnego roku powinny być gotowe do zrobienia z nich sadzonek. Będzie duuuuużo taniej.
Również uważam że cena wynika z tego że są bardzo modne.

Tyle nie kupię ... nie stać mnie i dlatego będę rozmnażać. Jeszcze raz dzięki za instrukcję
Właśnie na wycieczce nazbierałam wrotyczu. Jutro będę działać. Pokrzywki zostawię sobie na po niedzieli.
amelia_b 21:01, 15 sie 2015

Marga ja wczoraj przyniosłam wrotycz ze spaceru, poczęła i zalałam teraz będę czekać
Marga 21:18, 15 sie 2015

Amelio, a co będziesz tym pryskać? Wszystko jak leci profilaktycznie, czy tylko te roślinki gdzie widać szkodniki? Trawnik z mrówkami popryskam na pewno i nornice też.
Chyba coś mi zjadło żurawkę ;(
AnnaCh 22:18, 15 sie 2015

U mnie też prognozy z deszczem nie za optymistyczne, a przed chwilą kolejna burza mnie ominęła
Marga 22:49, 15 sie 2015

Aniu, właśnie byłam u Ciebie i czytałam i o burzy która przeszła bokiem (przykro mi) i o nowej rabacie. Idziesz sama jak burza, Dziewczyno
AnnaCh 22:52, 15 sie 2015

Marga napisał(a)
Aniu, właśnie byłam u Ciebie i czytałam i o burzy która przeszła bokiem (przykro mi) i o nowej rabacie. Idziesz sama jak burza, Dziewczyno

Eeee... tam, rozgrzebałam kolejne miejsce i nie wiem kiedy dokończę
Mam ich takich kilka, zabieram się za coś, a potem zapał opada, ale teraz jestem w szoku, bo mi M wyszedł pomóc. Stwierdził, że dobrze mi idzie z ogrodem