Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Marga 23:11, 15 sie 2015

Mój to całą wiosnę krzyczał, że najpierw dom, a jak się juz wprowadzimy to dopiero założymy (czyli ja) ogród. Teraz też mnie chwali przed rodziną i mówi, że mu się podoba Chyba jest w lekkim szoku, ze daję radę sama. Niestety jeszcze mi nie pomaga
To nie zapał opada tylko zawsze coś wyskoczy...choroba dziecka, zepsuty samochód, beznadziejna susza itp. Ale my się przecież nie damy, prawda? Małymi kroczkami ale do przodu
zielony 01:09, 16 sie 2015

Przejrzałem cały wątek, od deski do deski. Fajnie poczytać jak powstawał ogród. Porównując zdjęcia z początku wątku z tym co jest teraz widać kolosalną różnicę.
Dzięki Ci za to, że piszesz swoje spostrzeżenia podczas zdobywania kolejnych stopni wtajemniczenia. Bardzo jest to pomocne dla tych co stawiają pierwsze kroki (siebie mam na myśli ).
Dodaję wątek do obserwowanych. Pozdrawiam.
amelia_b 06:19, 16 sie 2015

Marga napisał(a)
Amelio, a co będziesz tym pryskać? Wszystko jak leci profilaktycznie, czy tylko te roślinki gdzie widać szkodniki? Trawnik z mrówkami popryskam na pewno i nornice też.
Chyba coś mi zjadło żurawkę ;(

A wszystko,dlatego zostawiłam na gnojowke czytam u ciebie że deszczu ma jeszcze nie być tyle czasu?
Filemon24 08:28, 16 sie 2015

Gnojówkę z pokrzyw zostaw na następny rok tera już za późno na nawożenie w dodatku pokrzywy mają chyba nasionka więc zapaskódziłabyś sobie rabatki małymi siewkami. Najlepiej na wiosnę wykonać gnojówkę.
Marga 11:22, 17 sie 2015

Filemon24 napisał(a)
Gnojówkę z pokrzyw zostaw na następny rok tera już za późno na nawożenie w dodatku pokrzywy mają chyba nasionka więc zapaskódziłabyś sobie rabatki małymi siewkami. Najlepiej na wiosnę wykonać gnojówkę.
.
Dzięki, znowu Filemon. To w takim razie, gnojówkę z pokrzyw odkładam na wiosnę.
Marga 11:40, 17 sie 2015

zielony napisał(a)
Przejrzałem cały wątek, od deski do deski. Fajnie poczytać jak powstawał ogród. Porównując zdjęcia z początku wątku z tym co jest teraz widać kolosalną różnicę.
Dzięki Ci za to, że piszesz swoje spostrzeżenia podczas zdobywania kolejnych stopni wtajemniczenia. Bardzo jest to pomocne dla tych co stawiają pierwsze kroki (siebie mam na myśli ).
Dodaję wątek do obserwowanych. Pozdrawiam.

Witaj zielony
Cieszy mnie, że już widać różnicę , niestety to dopiero początek długiego procesu nasadzeń.
Pozdrawiam i zapraszam częściej
Marga 11:42, 17 sie 2015

amelia_b napisał(a)

A wszystko,dlatego zostawiłam na gnojowke czytam u ciebie że deszczu ma jeszcze nie być tyle czasu?

To i ja wszystko będę pryskała
Mam nadzieję, że prognozy się mylą i w końcu coś spadnie.
Aneta1309 12:10, 17 sie 2015

Marga czekam z Tobą na ten deszcz
Marga 12:11, 17 sie 2015

Anetko, razem zawsze raźniej
agnieszka_m 12:26, 17 sie 2015

Marga napisał(a)
Anetko, razem zawsze raźniej

to i ja z Wami poczekam