Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Marga 09:40, 13 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Perovskia to nie chyba, a na pewno urosła Super, zobaczysz jak ładnie będzie w przyszłym roku
U mnie vanilka też kwitnie.
Dawaj więcej fotek, bo masz już się czym chwalić.

Tak mi sie to "chyba" napisało Żelazna roślina. Jako jedyna cieszy się z upału
Aniu, mam nadzieję,że będzie ładniej... jak tylko uda mi się jeszcze coś na jesieni nasadzić.
Rzadko jeżdżę na działkę to i fotek brak. Samochód znowu w serwisie
Marga 10:04, 13 sie 2015

jona napisał(a)
Witaj Marga . Mi się wydaje, że dobrze móc skorzystać z pomocy specjalisty. przynajmniej ramy ogrodu zostaną stworzone, a potem już pójdzie
Perowskie ślicznie rosną

Witaj Joasiu
Dziękuję w imieniu perovskich. Wierzę, że z projektem dam radę
Polecam wszystkim początkującym korzystanie z pomocy profesjonalisty. Koleżance nasadzenia zaprojektowała za darmo pani ze szkółki, pod warunkiem, że ta kupi u niej wszystkie rośliny. Taka sprzedaż wiązana
Marga 10:08, 13 sie 2015

Filemon24 napisał(a)
Ja od poprzedniego roku zaczęłam się ogrodnictwem interesować ale bardzo intensywnie dużo czytam o roślinkach sama rozmnażam nawet udało mi się hortensje z patyczków rozmnożyć.
Twoja perwoskia niesamowicie się rozrosła. Też myślę żeby posadzić kilka sadzonek, bo to taka piękna roślina

Noo...perovskia szaleje, ale tylko ona jedyna. Reszta albo się zastanawia albo ledwo zipie.
Filemon, widać, że sporo wiesz na tematy ogrodowe. Widzę, jak się udzielasz i doradzasz w innych watkach
Filemon24 10:17, 13 sie 2015

Najwięcej wiem o hortensjach bo mnie najbardziej interesują ( moje ulubione rośliny) Chciałabym mieć już takie okazu jak ma Bożenka z hortensjady.
Na ogrodowisku jestem głównie dlatego że chciałam się nauczyć jak to wszystko ładnie skomponować w ogrodzie. W dodatku tyle tu ciekawych wątków można się wciągnąć.
amelia_b 22:54, 13 sie 2015

Jestem perovskie to ty masz paskudne, wiesz? Też widzę że ci się panoszą po rabacie, obrzydliwce jedne
Marga 23:11, 13 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Jestem perovskie to ty masz paskudne, wiesz? Też widzę że ci się panoszą po rabacie, obrzydliwce jedne

Ty u mnie, a ja u Ciebie
Ale moje perovskie komplementa dostały Aż boję się im tego powtórzyć Faktycznie ładne są
Jak je kupowałam w szkółce to były trochę połamane. Kobieta na moich oczach zaczeła obrywac wszystkie połamane gałązki, myślałam, że zejdę na zawał
Potem się dowiedziałam, że podobno perovskie takie zabiegi baaardzo lubią.
Marga 23:16, 13 sie 2015

Filemon24 napisał(a)
Najwięcej wiem o hortensjach bo mnie najbardziej interesują ( moje ulubione rośliny) Chciałabym mieć już takie okazu jak ma Bożenka z hortensjady.
Na ogrodowisku jestem głównie dlatego że chciałam się nauczyć jak to wszystko ładnie skomponować w ogrodzie. W dodatku tyle tu ciekawych wątków można się wciągnąć.

Jeszcze rok, dwa i tez takie będziesz miała. Tylko nie zapomnij się pochwalić
Wciągnąć to faktycznie się można.....rano, po nieprzespanej nocy, człowiek wygląda jak zombi
amelia_b 23:16, 13 sie 2015

Palpitacji to w przyszłym roku dostaniesz jak na wiosnę przytniesz
Marga 23:20, 13 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Palpitacji to w przyszłym roku dostaniesz jak na wiosnę przytniesz

Z tym może być problem
amelia_b 23:26, 13 sie 2015

Kolosalna jest różnica pomiędzy tym co było na wiosnę na rabata a tym co jest teraz znaczy rośnie zdrowo