Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 20:10, 10 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Hi, hi, hi....dokładnie to chciałam napisać

Kasiu a przypadkiem czy w Twoich rejonach nie ma pod dostatkiem tego ptactwa? Nie wiem co mu się stało, że pomylił gniazdo z latarnią. I gdzie jest Pani Bocianowa? Ja bardzo lubię bociany ale niech troszkę dalej od nas urzędują tak dla bezpieczeństwa. Buziaki Kasiu- ale u Ciebie jakieś rewolucje w ogrodzie.
bozga 20:12, 10 maj 2015

U nas kiedyś też taki latał nad osiedlem, znacząco poprawił przyrost naturalny, mi też nie odpuścił
Gocha 20:20, 10 maj 2015

Aneta1309 napisał(a)
Gosia to nie są zmiany małymi kroczkami tylko kroki milowe i wiem co mówię bo w lipcu Twój ogród naocznie widziałam nowa rabata bardzo mi się podoba
Też mi chyba drugi rok te smardze na rabatach wysypanych korą rosną ale nigdy nie miałam odwagi żeby je jeść nie wiem skąd to mam ale ja z grzybów to bez lęku tylko pieczarki.

Anetko ja chciałabym więcej jeszcze robić ale chyba sił nie starcza i nie za dużo czasu jest na prace w ogrodzie. A smardze to ja tylko ususzyłam. A czy będą w następnym roku to szczerze wątpię chyba że na nowo wysypanych korą rabatach.Buziaki
Gocha 20:22, 10 maj 2015

grazyna_olszewska napisał(a)
Jestem zauroczona tulipanami a nowa rabata super podziwiam ogrom pracy

Grażynko dziękuję i pozdrawiam gorąco
Gocha 20:31, 10 maj 2015

Kindzia napisał(a)
U nas do ubiegłego roku dość sporo smardzy się pokazywało. Teraz nie widziałam jeszcze...my na maśle smażymy i albo do jajecznicy, albo do zupy...pięknie pachną i mają taki delikatny smak.

Ale robotę odwalacie!!! Ale efekt jaki!!!

Pozdrówka

Kasiu smardze te co miałam ususzyłam bo czekałam na ekspertyzę a teraz nowych już nie ma. Więc usmażonych nie spróbuję chyba, przynajmniej w tym roku. I dziękuje za dobre słowo w sprawie moich nowych rabat. Pozdrawiam gorąco
BusyBee 20:41, 10 maj 2015

Gocha napisał(a)

Kasiu a przypadkiem czy w Twoich rejonach nie ma pod dostatkiem tego ptactwa? Nie wiem co mu się stało, że pomylił gniazdo z latarnią. I gdzie jest Pani Bocianowa? Ja bardzo lubię bociany ale niech troszkę dalej od nas urzędują tak dla bezpieczeństwa. Buziaki Kasiu- ale u Ciebie jakieś rewolucje w ogrodzie.

Tego ptactwa u mnie sporo, ale mam nadzieję, że będą omijać mój dom ani ja, ani mój syn ich nie potrzebujemy

A o rewolucji, aż nie chce mi się pisać...10 srok za ogon łapiemy
Gocha 20:41, 10 maj 2015

bozga napisał(a)
U nas kiedyś też taki latał nad osiedlem, znacząco poprawił przyrost naturalny, mi też nie odpuścił

Bożenko mi bocian nie straszny ale ja mam dorastających synów i może przekonam tego boćka żeby do sąsiedniej wsi sobie poleciał. Tylko jak się takiego ptaka przekonuje Pozdrawiam gorąco
Gocha 21:07, 10 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Tego ptactwa u mnie sporo, ale mam nadzieję, że będą omijać mój dom ani ja, ani mój syn ich nie potrzebujemy

A o rewolucji, aż nie chce mi się pisać...10 srok za ogon łapiemy

Kasiu ale jak zrobicie do końca tę rewolucję to będzie super , i pięknie i duże ułatwienie dla Was. Buziaki
Gocha 21:32, 10 maj 2015

A to taki przerywnik. Piątkowe bierzmowanie Jaśka

Gocha 23:06, 10 maj 2015