Witam.Podglądam już od dłuższego czasu i podoba mi się ten twój generalny remont.Mogłabym swój wątek nazwać tak samo bo ogród mam dorosły ale dopiero jak znalazłam Ogrodowisko i przesiedziałam na nim kilkaset godzin stwierdziłam że czas najwyższy tworzyć ogród a nie zbiór roślin.
Pozdrawiam niedzielnie.
Monika dzięki. To nie bukszpany tylko wrzosy. Paprocie mam chyba gdzieś ze 2 sztuki takie zwykłe i właściwie nigdy nie brałam ich pod uwagę. Pozdrawiam
Kasiu ja nie mam wyjścia jakoś musimy to ogarnąć chociaż przychodzi nam to z trudem. A właściwie nie ogarniamy całości i ciągle sporo jest do zrobienia. Jeżeli chodzi o skrzynie z jednorocznymi to też chyba w tym roku mocno się ograniczę. Pozdrawiam.
Dorotko ta rabata to robiona była właściwie z przymusu bo w tym miejscu było bardzo brzydko po poprzedniej małej rabacie i przesadzaniu wczesniej tam rosnących roslin. Coś trzeba było z tym zrobić.
Małgosiu witam ! Dotarłam do Twojego ogrodu i powiem Ci zaskoczyłaś mnie oczywiście pozytywnie. Takie zmiany. !!! Bardzo się cieszę że powstaje wasza zielona oaza Świetne zmiany... ale się dzieje łaaaaaał Bardzo podobają mi się hosty zresztą cała reszta też !!! Pozdrawiam, kibicuję i czekam na kolejne nasadzenia!