Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

dorciabe 11:00, 24 maj 2015

Gosia ależ nawyczyniałaś nowa rabatka bardzo ładna podziwiam i pozdrawiam
malgorzata_s... 11:37, 24 maj 2015

Gosia wow ale cudnie Nowa rabata fajna będzie Buziaki
omelka1 16:04, 24 maj 2015

Witam.Podglądam już od dłuższego czasu i podoba mi się ten twój generalny remont.Mogłabym swój wątek nazwać tak samo bo ogród mam dorosły ale dopiero jak znalazłam Ogrodowisko i przesiedziałam na nim kilkaset godzin stwierdziłam że czas najwyższy tworzyć ogród a nie zbiór roślin.
Pozdrawiam niedzielnie.
Ewa777 16:06, 24 maj 2015

Gosiu, a jak Twoje zdrówko? Już trochę lepiej? Czytałam, ze jeździsz na rehabilitację.
Gocha 22:26, 24 maj 2015

october napisał(a)

Gosiu masz duży i piękny ogród, podziwiam

A to tak nisko prowadzony bukszpany czy coś innego?

Monika dzięki. To nie bukszpany tylko wrzosy. Paprocie mam chyba gdzieś ze 2 sztuki takie zwykłe i właściwie nigdy nie brałam ich pod uwagę. Pozdrawiam
Gocha 22:40, 24 maj 2015

BusyBee napisał(a)

To to werbena jest- muszę się u siebie poprzyglądać, bo nie miałam pojęcia jak wygląda A właśnie szykowałam się do pielenia rabaty gdzie rosła- może coś się wysiało...

Skrzynek to u mnie nie za dużo Gosiu, bo postanowiłam nie iść w jednoroczne...Kasy na ogród dużo poszło i wolę bylinę posadzić niż jednoroczne

Surfinie tylko białe i różowe- nic odkrywczego. Vertigo planowałam, ale jak się zebrałam po nią, to już sprzedana

Niustająco Cię podziwiam- nie ogarnęłabym takiego areału...

Kasiu ja nie mam wyjścia jakoś musimy to ogarnąć chociaż przychodzi nam to z trudem. A właściwie nie ogarniamy całości i ciągle sporo jest do zrobienia. Jeżeli chodzi o skrzynie z jednorocznymi to też chyba w tym roku mocno się ograniczę. Pozdrawiam.
Gocha 22:44, 24 maj 2015

dorciabe napisał(a)
Gosia ależ nawyczyniałaś nowa rabatka bardzo ładna podziwiam i pozdrawiam

Dorotko ta rabata to robiona była właściwie z przymusu bo w tym miejscu było bardzo brzydko po poprzedniej małej rabacie i przesadzaniu wczesniej tam rosnących roslin. Coś trzeba było z tym zrobić.
Gocha 22:47, 24 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosia wow ale cudnie Nowa rabata fajna będzie Buziaki

Dziękuję Małgosiu za tak miłe słowa. Mam nadzieję że nowa rabata będzie ok. Pozdrawiam
Gocha 23:27, 24 maj 2015

omelka1 napisał(a)
Witam.Podglądam już od dłuższego czasu i podoba mi się ten twój generalny remont.Mogłabym swój wątek nazwać tak samo bo ogród mam dorosły ale dopiero jak znalazłam Ogrodowisko i przesiedziałam na nim kilkaset godzin stwierdziłam że czas najwyższy tworzyć ogród a nie zbiór roślin.
Pozdrawiam niedzielnie.

Agata witam w moim wątku. Spróbuję jak najszybciej wpaść do Ciebie i podejrzeć Twój ogród. Pozdrawiam
Betka 23:38, 24 maj 2015

Małgosiu witam ! Dotarłam do Twojego ogrodu i powiem Ci zaskoczyłaś mnie oczywiście pozytywnie. Takie zmiany. !!! Bardzo się cieszę że powstaje wasza zielona oaza Świetne zmiany... ale się dzieje łaaaaaał Bardzo podobają mi się hosty zresztą cała reszta też !!! Pozdrawiam, kibicuję i czekam na kolejne nasadzenia!