Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Marga 19:00, 23 maj 2015

Bardzo mnie cieszy, że masz hosty Są piękne. Po raz pierwszy zobaczyłam je u kogoś właśnie na O. i była to miłość od pierwszego wejrzenia. Teraz w projekcie mam 7 różnych dużych skupisk host
Wiesz Gosiu ile masz odmian? Bo widzę, że sporo
Pozdrawiam serdecznie
KasiaWB 20:28, 23 maj 2015

Gosia, podziwiam ja w ostatnim tygodniu nic nie zrobiłam, bo nie mam czasu ale jak przestanie padać to może się ruszę
Pozdrawiam
Gocha 22:52, 23 maj 2015

Filomena napisał(a)

Oczami wyobraźni już widzę to miejsce za jakiś czas... kocham takie leśne klimaty!
Pozdrawiam Gosiu serdecznie

Też takie lubię ale jak do tej pory to nie udawało mi się takich nasadzeń zrobić. Mam nadzieję że ta rabata będzie ładna, hosty lubię tak mocniej od czasów ogrodowiska i coraz bardziej mi się podobają. Jeszcze żeby tak nie smakowały ślimakom. Filomena pozdrawiam Cię gorąco
Gocha 22:55, 23 maj 2015

Marga napisał(a)
Bardzo mnie cieszy, że masz hosty Są piękne. Po raz pierwszy zobaczyłam je u kogoś właśnie na O. i była to miłość od pierwszego wejrzenia. Teraz w projekcie mam 7 różnych dużych skupisk host
Wiesz Gosiu ile masz odmian? Bo widzę, że sporo
Pozdrawiam serdecznie

Marga ja też bardzo lubię hosty ale ja mam raczej pojedyncze sztuki szczególnie te nowe, będę dzielić jak urosną. Te starsze można już dzielić i przez to jest ich więcej.Policzyłam i mam ich około 20 odmian. Pozdrawiam gorąco
Gocha 23:00, 23 maj 2015

KasiaWB napisał(a)
Gosia, podziwiam ja w ostatnim tygodniu nic nie zrobiłam, bo nie mam czasu ale jak przestanie padać to może się ruszę
Pozdrawiam

Kasiu ja też w tym tygodniu nie mogłam za wiele zrobić. Od czwartku chodze po południu na rehabilitację i jak wrócę do domu to jeszcze chwilkę podłubię w ogrodzie ale niewiele i tak jeszcze przez jakiś czas będzie. Warzywnik dopiero dzisiaj zaczęłam zasiewać. Nie mówiąc już o przeogromnej ilości chwastów wszędzie. Buziaki Kasiu
Ala106 07:30, 24 maj 2015

Ja też się nie wyrabiam.
Warzywniak po przejściach, bo był remont oczyszczalni ścieków nie ruszony był do piątku, bo patrzeć nie mogłam na to pobojowisko.
Tak więc, nie przejmujcie się dziewczyny .
Wszyscy pokazują tylko te piękne zdjęcia w ogrodzie.
Pozdrawiam porannie.
Gocha 10:12, 24 maj 2015

Ala106 napisał(a)
Ja też się nie wyrabiam.
Warzywniak po przejściach, bo był remont oczyszczalni ścieków nie ruszony był do piątku, bo patrzeć nie mogłam na to pobojowisko.
Tak więc, nie przejmujcie się dziewczyny .
Wszyscy pokazują tylko te piękne zdjęcia w ogrodzie.
Pozdrawiam porannie.

Renatko to trochę mnie pocieszyłaś. Ja dopiero wczoraj posadziłam cebulę i posiałam marchew i tyle zdążyłam zrobić pomiędzy deszczem. I później wychodziliśmy, więc niewiele zrobione. Dzisiaj święto i ciągły deszcz- zero ogrodu. Sianie musi poczekać. Po drugie zasieję jeszcze na dwóch grzędach i z wysadzeniem pomidorów, papryki i z pozostałymi zasiewami muszę poczekać aż M. zrobi kolejne grzędy. Pozdrawiam Renatko

BusyBee 10:18, 24 maj 2015

Gocha napisał(a)
A tu taka miła niespodzianka a myślałam juz że u mnie się nie nasiały- a jednak będe miała swoją werbenę w tym roku
g]

To to werbena jest- muszę się u siebie poprzyglądać, bo nie miałam pojęcia jak wygląda A właśnie szykowałam się do pielenia rabaty gdzie rosła- może coś się wysiało...

Skrzynek to u mnie nie za dużo Gosiu, bo postanowiłam nie iść w jednoroczne...Kasy na ogród dużo poszło i wolę bylinę posadzić niż jednoroczne

Surfinie tylko białe i różowe- nic odkrywczego. Vertigo planowałam, ale jak się zebrałam po nią, to już sprzedana

Niustająco Cię podziwiam- nie ogarnęłabym takiego areału...
october 10:58, 24 maj 2015

Gocha napisał(a)

Gosiu masz duży i piękny ogród, podziwiam

A to tak nisko prowadzony bukszpany czy coś innego?
october 11:00, 24 maj 2015

A propos leśnych klimatów - lubisz paprocie? Może też by pasowały?