Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 10:46, 13 lip 2015

an_tre napisał(a)
Gosiu pozdrawiam po spotkaniowo

Aniu ja też pozdrawiam gorąco
Gocha 10:47, 13 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Gosiu, miło mi było cię poznać. Rozmawiałyśmy przy stole. Wesołą z Ciebie kobitka Pa

Iwonko miło było Cię poznać- oczywiście wiem że siedziałaś naprzeciwko mnie przy stole. Tylko trochę mało było czasu na dłuższe rozmowy. A ja też miałam troche trudniej bo przyjechałam sama z Lublina. Pozdrawiam gorąco
Gocha 10:52, 13 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Czyli wszystko super i Twoje obawy się rozpłynęły!
Fajnie chociaż pooglądać zdjęcia

Tak Kasiu wszystko super. Wiadomo że w tak dużej grupie nie udało sie pogadać ze wszystkimi i nawet jak ktoś mi się przedstawiał to nie bardzo mogłam wszystkich zapamiętać. Dobrze że Bogdzia pooznaczała osoby na zdjęciu grupowym to na spokojnie prześledzę. Zdjęć zrobiłam jak to ja bardzo dużo bo prawie 500. Więc będę mogła wracać do nich i na spokojnie pokontemplować. Właściwie niedostatecznie pozwiedzałam te pokazowe grody bo i robiłam dużo zdjęć więc się zatrzymywałam i szłam wolniej bo mi kolano wysiada. Kasiu szkoda że Ciebie tam nie było.
Betka 10:53, 13 lip 2015

Gosiu ależ zazdraszczam spotkania ( pozytywnie) Musiało być super cieszę się że tam byłaś i reprezentowałaś nasze okolice
Pozdrawiam
Gocha 10:53, 13 lip 2015

paniprzyroda napisał(a)
Gosiu, jeszcze raz z podziękowaniem
Mam nadzieję, że roślinki zniosły jakoś podróż

Mariolko ja również bardzo dziękuję i mam nadzieję że róże dojechały w pełni sił na miejsce.Buziaki
rozajerycha 10:58, 13 lip 2015

Małgorzato godnie reprezentowałaś nasz region )))))))))))
Pozdrawiam serdecznie.
Martek
Gocha 12:04, 13 lip 2015

Betka napisał(a)
Gosiu ależ zazdraszczam spotkania ( pozytywnie) Musiało być super cieszę się że tam byłaś i reprezentowałaś nasze okolice
Pozdrawiam

Beatko fakt jest czego pozazdrościć. Ale na następne się wybierzesz. Cieszę się bardzo że tam pojechałam i mogłam poznać wiele osób których wątki śledzę od dawna. Buziaki
Gocha 12:05, 13 lip 2015

rozajerycha napisał(a)
Małgorzato godnie reprezentowałaś nasz region )))))))))))
Pozdrawiam serdecznie.
Martek

Marto dziękuję. Starałam się z wszystkich moich sił.Buziaki
Ewa777 12:29, 13 lip 2015

Gocha napisał(a)

Ewa ja też nie miałam problemu z poznaniem- jak tylko do mnie szłaś to wiedziałam że to TY. I tak się bardzo cieszę że mogłam Cię poznać w realu. Super kobitką jesteś i masz cudownego męża . W ogóle bardzo dobrana z Was para.Szkoda tylko że tak mało było czasu na pogadanie. Do następnego spotkania Ewuś. Jak będziecie w Lublinie i będziecie mieć chwilkę czasu to wpadnijcie- zapraszamy gorąco. A może przedłużcie sobie pobyt w Lublinie o jeden dzień i zanocujcie u nas- co Ty na to ?

Gosiu, z przedłużeniem pobytu może być problem, bo mąż ma tylko 2 tygodnie urlopu. Chyba że wniesiemy jakieś zmiany w planie, ale niczego nie obiecuję Też bym chętnie spróbowała Twoich nalewek
Kindzia 20:33, 13 lip 2015

Kule na mole, przecież już dzisiaj u Ciebie pisałam i nie ma...albo ja ślepa jestem już...to jeszcze raz : uważaj Gosia, bo jak wpadniemy do Ciebie, to nalewki pójdą raz dwa, to je zakonspiruj, może się kiedyś uda!

Dziękuję za miłe spotkanie Gosiu, za pilnowanie torebki też