Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Zeta 11:25, 19 lip 2015

Pięknie się u Ciebie robi ....zestawienie róż z jeżówkami super.....może jeszcze z tylu jakieś trawy?
Czosnki już zapisałam na listę chciejstw.....
Chyba bym już nie poznała Twojego ogrodu.
Ewa777 23:24, 19 lip 2015

Gosia kusisz tak tymi obrazami, ze muszę zobaczyć Twój ogród na żywo
paniprzyroda 00:23, 20 lip 2015

Róże boskie, hortensja lśni bielą, a na warzywa nie narzekaj, bo są całkiem w porządku. Jak dopracujesz warzywnik, to dopiero nam się oczy otworzą, bo potencjał jest i w umiejętnościach i w areale Pięknie, kolorowo
bozga 06:20, 20 lip 2015

Bardzo mi się podoba
Gocha 09:10, 20 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Kule na mole, przecież już dzisiaj u Ciebie pisałam i nie ma...albo ja ślepa jestem już...to jeszcze raz : uważaj Gosia, bo jak wpadniemy do Ciebie, to nalewki pójdą raz dwa, to je zakonspiruj, może się kiedyś uda!

Dziękuję za miłe spotkanie Gosiu, za pilnowanie torebki też

Kasiu dla Was naleweczki zawsze się znajdą. A torebkę w takim miejscu to z przyjemnością bym jeszcze raz popilnowała. Buziaki
Gocha 09:14, 20 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Gosiu..robisz piękne zdjęcia. Nie mam kiedy pooglądać Twego ogrodu, ale wszystkie fotki spotkaniowe robisz fantastyczne

Aniu dziękuję za uznanie. Zapraszam na oglądanie ogrodu na żywo - po co masz fotki oglądać. A ja lubię zdjęcia robić i robię je od małego tzn jak byłam w szkole podstawowej to zaczęłam . A mój brat który wtedy sam wywoływał zdjęcia okupując nocami łazienkę mówił do mnie że jak zrobię złe zdjęcie to mi nie wywoła. I uczył mnie przede wszystkim jak kadrować i jak wynajdywać ładne kadry. Buziaki
BusyBee 09:22, 20 lip 2015

Gocha napisał(a)

Moc kwaiatów ma ta róża!

niestety nie mieli w "Róży". Kupiłam tylko aspirynki. ogólnie takie zamieszanie tam było i upał, że nic nie wybrałam i trochę rozczarowana jestem. Z drugiej strony- lepiej tak, niz na wariata wybrać i potem tylko kłopot co z tym zrobić

Buziole Gosiu
Gocha 10:35, 20 lip 2015

Kasik napisał(a)
Gosia- pisałam u Ciebie po spotkaniu i nie widzę. Albo mi się już petli w gówce. Jesli nie, to piszę teraz.

Mówiłam, że będzie super. Żadnego skrępowania i napuszenia- to fajni ludzie są - to znaczy my wszyscy jesteśmy A te strachy to chyba każdy ma swoje i dlatego takie obawy przed pierwszym spotkaniem.
Następne będą i kolejne i oby się nie skończyły.

W ogrodzie masz pięknie kochana- ja też lubię Anabell, ale jak właśnie jest jeszcze nie podparta i przed pierwszym deszczem. Ona tak pięknie się rozchyla, bo potem to już leży i nie ma rady- trzeba ją pionizować.

Kasiu jakoś przeżyłam takie większe pierwsze spotkanie. I oczywiście uważam że było za mało czasu żeby chociaż trochę ze wszystkimi lub prawie wszystkimi pogadać. To znaczy trochę głupio było podchodzić i zagadywać do tych osób u których nawet nie byłam na wątkach. A te osoby u których bywam wirtualnie to tak jakbym je juz znała i było o wiele łatwiej w realu z nimi rozmawiać. Ale w sumie ok. Tylko strasznie krótko chodziłam po sklepie i nie wiem dlaczego w ogóle nie zwróciłam uwagi na liliowce a miałam je kupić i niestety tego nie uczyniłam. Strasznie duża była ta część sprzedażowa a mało czasu na dokładnie jej obejrzenie.
A co do Anabelle to już została przywiązana do palików i dobrze że zdążyliśmy to zrobić przed burzą sobotnią bo pewnie już by była połamana. Buziaki Kasiu
Gocha 10:40, 20 lip 2015

Betka napisał(a)
Gosiu jak miło u Ciebie Powędrowałam po rabatkach ...lawenda ślicznie kwitnie i ile masz jeżówek bardzo ładne
Róże faktycznie mają piękny kolor!!!
Pozdrawiam

Beatko lubię lawendę w ogrodzie i szkoda mi ją ścinać na bukieciki. Jeżówki bardzo mi się podobają i staram się teraz co roku kupować chociaż po kilka sztuk nowych. Z tamtego roku niestety nie wszystkie się przez zimę utrzymały ale większość tak. Na wiosnę kupiłam 4 szt i parę dni temu jeszcze jedną tylko bez nazwy- jakaś czerwonawa będzie. A te róże Minerva- kolor mają piękny ale kwiat niezbyt długo trzyma sie na krzaku niestety. Ale dla koloru warto ją mieć. Może jak będzie starsza to będzie lepiej z nią. Buziaki
Gocha 10:45, 20 lip 2015

Marga napisał(a)
No proszę, nie tylko ja nie śpię
Gosiu cudne zdjęcia robisz! Piękne rabaty + dobry fotograf = sukces murowany!

Marga dziękuję bardzo i pozdrawiam