Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 09:13, 21 lip 2015

Kasik napisał(a)
Gosia- super te czosnki- już je wynalazłam W przedsprzedaży już jest w ofercie i to nie drogo. Muszę je mieć. Powiedz tylko na jaką wysokość mam liczyć, bo rożnie o nich piszą.

Piękne- jestem nimi zachwycona.

Kasiu wydaje mi się że u mnie mają około 60 cm. ale jak nie zapomnę to jak wrócę do domu to zmierzę. A gdzie chcesz zamawiać ? Czy możesz mi na pv podać namiary bo ja też jeszcze chcę dokupić. Buziaki
Kindzia 10:15, 23 lip 2015

I już o Twoich pięknych czosnkach słyszałam i przyleciałam zobaczyć. Mus kupić jesienią!!!

Macham z upalnej Pszczyny
Gocha 11:24, 23 lip 2015

Kasiu fajnie że Ci się moje czosnki podobają. Może to dobrze że posadziłam je w jednym miejscu i tworzą teraz taką sporą plamę. Już niestety zaczynają tracić ten intensywny kolor ale jeszcze są ładne. Ja też będę je dokupywać i sadzić jesienią.Oj czuję że będzie dobra akcja z tymi czosnkami jesienią. Myślę że Ci co sprowadzają cebulki z zagranicy to powinni czytać nasze forum i ustalać według niego sprowadzane ilości konkretnych cebulek- wyszło by im to na dobre. I macham do Ciebie z nie mniej upalnego Lublina.
Dorota123 09:49, 28 lip 2015

Małgosiu pięknie kwitną Ci róże , jeżówki , lawenda. Twój ogród to już chyba po kapitalnym remoncie.
Ewa777 22:18, 28 lip 2015

Gocha napisał(a)

Ewa nie musisz ale mam nadzieję że chcesz. I mam nadzieję że trochę czasu wygospodarujecie żeby do mnie wpaść. A propozycja cały czas aktualna. Buziaki

Gosiu, nawiązując do tej propozycji, masz wiadomość na pw
malgorzata_s... 22:26, 28 lip 2015

Gosiu macham
Gocha 11:57, 29 lip 2015

Dorota123 napisał(a)
Małgosiu pięknie kwitną Ci róże , jeżówki , lawenda. Twój ogród to już chyba po kapitalnym remoncie.

Dorotko lawenda to już niestety przekwita powolutku. Jeżówki to takie kwiaty długo cieszące oko i chyba będę dokupywała je. Niektóre mi niestety przez zimę zanikły ale większość się utrzymała. Dorotko ja mam niestety chyba dosyć sporą działkę więc pole do popisu mam. Zaczynam coraz to nowe rabaty robić. Zmniejszam ilość trawnika bo u mnie trawnik nie za ładny i nie ma kto o niego dbać. Ja wolę rabaty . Tylko trochę się boję że za dużo biorę na siebie bo jak potworzę tyle rabat to będę miała dużo więcej pracy z nimi a niestety sił nie za dużo. Ale trzeba mieć jakieś zajęcie i jakieś plany bo wtedy siły nowe wstępują w człowieka. Pozdrawiam
Gocha 11:57, 29 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Gosiu, nawiązując do tej propozycji, masz wiadomość na pw

Dzięki zajrzałam. Cieszę się że się spotkamy
Gocha 12:00, 29 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu macham

Małgosiu ja też macham . Ja u Ciebie w wątku jestem na bieżąco ale przepraszam że nie zostawiam śladu- brak czasu- a trzeba by się zastanowić i coś sensownego skrobnąć. Zresztą u Ciebie to można się tylko zachwycać- pięknie , kolorowo i wszędzie wypielęgnowane. Buziaki
Ewa777 20:41, 03 sie 2015

Gosiu, dziękuję Ci za miło spędzony czas Twój ogród tętni życiem Nie widziałm jeszce tak wielu motyli i innych owadów w jedym miescu A ściągają one do pięknych kwiatów Wielkie dzięki za gościnne przyjęcie i zapraszam do mnie
Ogród widziany moim okiem