Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

16:46, 31 sie 2016
Sebek napisał(a)
Co tu dużo pisać - pięknie masz Gosia - pp prostu

najzwyczajniej ...pieknie! .....co tu pisać?

PS. nowy awatarek?
Gocha 17:28, 31 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Nie Gosiu, jeszcze się nie kwalifikuje fiu fiu to będzie co oglądać

Amelia to sie cieszę że się nie kwalifikuje- ulżyło mi. Może będzie co oglądać- jeżówki mam na myśli. Tylko trzeba je najpierw posadzić. Muszę dobrze przemyślec towarzystwo dla jeżówek bo mam ich różne kolory i wielkości.
Gocha 17:30, 31 sie 2016

Sebek napisał(a)
Co tu dużo pisać - pięknie masz Gosia - pp prostu

Sebastian jak to fajnie wiedziec że do mnie czasami zaglądasz . Dzięki za miłe słowa. Pozdrawiam gorąco
Gocha 17:33, 31 sie 2016

eee_taam napisał(a)

najzwyczajniej ...pieknie! .....co tu pisać?

PS. nowy awatarek?

Justynko również i Tobie dziękuję za miłe słowa. Pokazuję tylko te miejsca które mi się wydają warte pokazania. Avatarek z urlopu nad polskim morzem więc myślę że ładny- mnie w każdym bądź razie się podoba. Pozdrawiam gorąco

Gocha 17:39, 31 sie 2016

I moje różyczki
Pomponella

Royale Jubilee

tylko niestety zwiesza główki

Artemis
Gocha 17:44, 31 sie 2016

I moja ukochana królowa. Nie ma dużo kwiatów ale podobają mi się też jej delikatne liście a przede wszystkim kształt kwiatów- ach te filiżanki.
Ewa777 18:02, 31 sie 2016

Gosiu, Ty masz też przepiękne rozchodniki. Nie przepadam za nimi, ale u Ciebie bardzo mi się podobają. Zwłaszcza ten fioletowy Różyczki też cudne. Ta ostatnia cudo
Gocha 18:43, 31 sie 2016

Gocha 18:55, 31 sie 2016

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, Ty masz też przepiękne rozchodniki. Nie przepadam za nimi, ale u Ciebie bardzo mi się podobają. Zwłaszcza ten fioletowy Różyczki też cudne. Ta ostatnia cudo

Ewa ja mam około 10 odmian rozchodników. Kiedyś one mi się niepodobały- u teściowej na działce był jeden i chciałam wyrzucić ale jakoś tego nie zrobiłam. A odkąd znam ogrodowisko to zaczęłam je lubić . W dodatku są bezproblemową rośliną i pasują do traw. Ten ciemno fioletowo-różowy jest bardzo ładny to rozchodnik okazały mr goodbud. Mam go też pomiędzy rozplenicami na tej zaokrąglonej rabacie przy kostce- tej którą robiłam jako pierwszą. Ale tam już są niestety stłamszone przez rozplenice. Na wiosne muszę zrobić tam reorganizację.
Róża Queen of Sweden jest śliczna, kupiłam bardzo ładne krzaki - są duże , rozbudowane. Ale one są takie wzniosłe , nie rozłążą się na boki ale ja takie właśnie chciałam. Pędy rosna wysokie pionowo w górę
Gocha 19:03, 31 sie 2016