Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Betka 23:54, 26 sie 2016

O widze ze temat do druku dałaś
Pozdrawiam Gosiu
jolanka 00:22, 27 sie 2016

Gosiu, kupuje jeżówki na razie po jednej, dwie sztuki Mam nadzieję, że będa w przyszlym roku wyglądały choć w polowie tak jak u Ciebie
katel 22:59, 27 sie 2016

Nowy awatarek . Informacje Toszki i mi bardzo się przydadzą.
AgataP 10:02, 29 sie 2016

Gośka, normalnie szał w avatarku od razu musiałam to napisać, teraz lecę do Twojego ogrodu
Gocha 21:26, 29 sie 2016

Urszulla napisał(a)

I pomyśleć, że 3 lata temu jeżowki mi się nie podobały. A teraz by mi się marzyłypamiętam Was ze spotkania, więc pozdrawiam

Ula my Ciebie tez bardzo dobrze pamiętamy i pozdrawiamy. Ja trzy lata temu to nie znałam jeżówek, ale odkąd znam i wiem że jest tak dużo odmian to bardzo mi się podobają. Właśnie w ostatnich dniach kupiłam sobie 22 nowe jeżówki i jeszcze 4 wczesniej kupione przez Łukasza i przywiezione do Kasi. Myślę że u nas kupowałam bo bardzo dobrej cenie bo 9 zł- jak na jeżówki odmianowe to chyba niedużo. I dowiedziałam się skąd są sprowadzane do teego sklepu i to jest w miarę niedaleko Lublina . Mam zamiar się tam wybrać może jutro - zobaczę jakie mają odmiany i może będzie jeszcze taniej. Może coś jeszcze upoluję.
Gocha 21:30, 29 sie 2016

AgataP napisał(a)

Gosia myślę intensywnie, bo u nas jeszcze Kutno z różami, Skierniewice, a i jeszcze mam wesele chrześnicy więc wrzesień normalnie uciapany do granic możliwości

Agatko raczej chyba za daleko do Wojsławic i się tam jednak nie wybierzemy. A co w Sierniewicach będziesz robiła ? Co tam będzie i kiedy ? Tam mam zdecydowanie bliżej
Gocha 21:31, 29 sie 2016

Betka napisał(a)
O widze ze temat do druku dałaś
Pozdrawiam Gosiu

Beatko gorąco pozdrawiam
Gocha 21:33, 29 sie 2016

jolanka napisał(a)
Gosiu, kupuje jeżówki na razie po jednej, dwie sztuki Mam nadzieję, że będa w przyszlym roku wyglądały choć w polowie tak jak u Ciebie

Jolu u mnie jeżówki całkiem fajnie się rozrastają więc pewnie u Ciebie też tak będzie. Podobno wybierasz się na Zieleń to życie- może uda nam sie spotkać bo chyba my też pojedziemy. Pozdrawiam
Gocha 21:35, 29 sie 2016

katel napisał(a)
Nowy awatarek . Informacje Toszki i mi bardzo się przydadzą.

Kasiu jakos udało mi się wybrać zdjęcie na avatarek na którym jako tako wyglądam. A informacje od Toszki bardzo cenne. Buziaki
jolanka 21:39, 29 sie 2016

Gocha napisał(a)

Jolu u mnie jeżówki całkiem fajnie się rozrastają więc pewnie u Ciebie też tak będzie. Podobno wybierasz się na Zieleń to życie- może uda nam sie spotkać bo chyba my też pojedziemy. Pozdrawiam

Gosiu, bardzo się cieszę na spotkanie

Jeżówki wreszcie zaczęły rozrastac się wszerz i u mnie W przyszlym roku będzie ich mam nadzieje więcej Martwię sie tylko tym, że chyba troche chorują - jakiegos grzyba zlapaly