Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

BusyBee 22:24, 08 lip 2014

Gosiu witam po przerwie Wakacjowałam się bez internetu i nie jestem na bieżąco. Ale teraz nadrobiłam kilkanaście stron u Ciebie.
Dzieje się wiele- jak zwykle zresztą. Nie wiem co chwalić- czy żwirek, czy różyczki (pięęękne!) czy wypasione zakupy? O spotkanku oczywiście wiem i trzymam za Was kciuki. U mnie wszystkie soboty lipca mocno zaplanowane- i to już od dawna Może dołączę do Was następnym razem.....już mi szkoda, że nie mogę
Pozdrówki
Betka 22:31, 08 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Gosiu i dobrze to odebrałaś to co teraz tworzysz jest bardzo ładne ,uporządkowane ,stylowe a najważniejsze ,ze patrząc przyszłościowo mniej pracochłonne i bardzo mi się podoba ogród tworzony z roślin jednorocznych jest piękny ,ale tak jak sama wiesz wymaga pracy zdecydowanie więcej ,dlatego dobrze że go przerabiasz ja po prostu jak popatrzyłam na te zdjęcia ,jak było, napisałam ,że tez mi się podobał bo taka prawda ale nie rozumiem ludzi( Betka ) ,którzy w każdym zdaniu widzą ukryty podtekst i to mi sprawiło przykrość ,ale cóż .... jak się mówi są ludzie i ludziska Gosiu trzymam kciuki za dalsze przeróbki ,buziaki pozdrawiam serdecznie

OOOOOOOOOOo rety co za nie porozumienie !!!!! Chodziło mi o mnie że mam sytuacje nie zbyt przyjemnie bo ludzie krytykują to co robię mówiąc : a na co Ci to ,po co się tak męczyć, potrzebne Ci to itp.
W żadnym wypadku nie chciałam nikomu sprawić przykrości!!! To teraz ja się dziwnie czuję bo nie chciałam żeby ktoś moją wypowiedź tak zinterpretować Ja nie z tych którzy widzą same podteksty!!!
Jaga_58 przepraszam jeśli Cię moja wypowiedź w jakiś sposób dotknęła ale to nie było o tobie, szczerze mówiąc nawet nie przeczytałam twojej opinii co do metamorfozy!
Jag_58 22:46, 08 lip 2014

Betka napisał(a)

OOOOOOOOOOo rety co za nie porozumienie !!!!! Chodziło mi o mnie że mam sytuacje nie zbyt przyjemnie bo ludzie krytykują to co robię mówiąc : a na co Ci to ,po co się tak męczyć, potrzebne Ci to itp.
W żadnym wypadku nie chciałam nikomu sprawić przykrości!!! To teraz ja się dziwnie czuję bo nie chciałam żeby ktoś moją wypowiedź tak zinterpretować Ja nie z tych którzy widzą same podteksty!!!
Jaga_58 przepraszam jeśli Cię moja wypowiedź w jakiś sposób dotknęła ale to nie było o tobie, szczerze mówiąc nawet nie przeczytałam twojej opinii co do metamorfozy!

Betka ja nie z tych co się obrażają ,zrobiło mi się tylko przykro ,ale skoro mówisz ,że chodziło Ci o inne sytuacje to ja przyjmuję Twoje wyjaśnienia i jest ok.i bardzo się cieszę bo nie lubię nieporozumień ,pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
Betka 22:55, 08 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Betka ja nie z tych co się obrażają ,zrobiło mi się tylko przykro ,ale skoro mówisz ,że chodziło Ci o inne sytuacje to ja przyjmuję Twoje wyjaśnienia i jest ok.i bardzo się cieszę bo nie lubię nieporozumień ,pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Cieszę się że to nieporozumienie jakoś wyjaśniłyśmy uff od razu mi lepiej !
również pozdrawiam
Gocha 23:19, 08 lip 2014

Super dziewczyny, że wszystko się wyjaśniło i atmosfera oczyszczona, cieszę się. Ja wprawdzie zrozumiałam wpis Beatki tak, że to znajomi z jej otoczenia mają jakieś uwagi do jej poczynań ogrodowych, a to faktycznie czasami może być z zazdrości. Dlatego napisałam zaraz, że u mnie moi synowie nie mogą zrozumieć mojego ostatnio nasilonego bzika ogrodowego,Ale zostawmy to. Dobrze, że już wszystko wyjaśnione. Tutaj nie ma chyba powodów do zazdrości. Każdy ma swój kawałek ziemi, którą upiększa na swój sposób i najważniejsze jest to aby to własnie przede wszystkim nam się podobało to co robimy w ogrodzie bo to my w nim przebywamy, pracujemy ale i odpoczywamy i czerpiemy z niego siłę. Pozdrawiam Was wszystkie cudownie zakręcone Dziewczyny. Dobranoc
Betka 23:21, 08 lip 2014

Dobranoc
Jag_58 23:23, 08 lip 2014

Gocha napisał(a)
Super dziewczyny, że wszystko się wyjaśniło i atmosfera oczyszczona, cieszę się. Ja wprawdzie zrozumiałam wpis Beatki tak, że to znajomi z jej otoczenia mają jakieś uwagi do jej poczynań ogrodowych, a to faktycznie czasami może być z zazdrości. Dlatego napisałam zaraz, że u mnie moi synowie nie mogą zrozumieć mojego ostatnio nasilonego bzika ogrodowego,Ale zostawmy to. Dobrze, że już wszystko wyjaśnione. Tutaj nie ma chyba powodów do zazdrości. Każdy ma swój kawałek ziemi, którą upiększa na swój sposób i najważniejsze jest to aby to własnie przede wszystkim nam się podobało to co robimy w ogrodzie bo to my w nim przebywamy, pracujemy ale i odpoczywamy i czerpiemy z niego siłę. Pozdrawiam Was wszystkie cudownie zakręcone Dziewczyny. Dobranoc

Gosiu ja tez sie cieszę ciężar z serca dobranoc
dorciabe 08:47, 09 lip 2014

SylwiaKa 07:52, 10 lip 2014

Małgosiu - dzięki za odwiedziny u mnie Wyczytałam, że Ty z okolic Konopnicy - ja też
Podpowiedz mi proszę gdzie robisz zakupy ogrodowe. Że na targu przy Zamku już wiem i w tę sobotę na pewno się tam wybieram. Zwłaszcza, że muszę odebrać kilka sztuk roślinek, które zamówiłam wczoraj u jednego pana robiąc objazd Młynki-Końskowola-Kurów a który to pan okazało się przyjeżdza właśnie w soboty na tenże targ.
W szkółce w Tereszynie ceny również mnie powaliły! Z tego co mówił właściciel oni są raczej nastawieni na klienta który robi duże zakupy (syn chyba projektuje i zakłada ogrody). Pewnie stąd te ceny. Ja w każdym bądź razie na pewno u nic nic nie kupię. Nie na moją kieszeń to jest.
A o którym sklepie w Konopnicy pisałyście? O tym przy Stokrotce czy o tym nowym na L?
Miłego dnia Ci życzę choć pochmurno dziś i u mnie pada
dorciabe 15:21, 10 lip 2014

Gosia przyszłam big purple zobaczyć ,która to?