Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

danuta_szwajcer 09:19, 11 lip 2014

Ale u Ciebie metamorfozy PiekniePozdrawiam
Gocha 09:25, 11 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale u Ciebie metamorfozy PiekniePozdrawiam

Dziękuję, też uważam , że trochę się u mnie zmieniło, aż sama się sobie dziwię, że tyle zostało zrobione w tym roku. Ale jak jest fajny efekt to az chce się robić. Pozdrawiam.
dorciabe 10:05, 11 lip 2014

Gosia róża piękna i nie tylko ona jedna
Twoje metamorfozy są niesamowite, kochana tyyyyyle zmian w tak krótkim czasie
macham
Gocha 10:23, 11 lip 2014

dorciabe napisał(a)
Gosia róża piękna i nie tylko ona jedna
Twoje metamorfozy są niesamowite, kochana tyyyyyle zmian w tak krótkim czasie
macham

Dziękuję Dorotko. Mam nadzieję, że będzie więcej zmian jeszcze, plany na to napewno są , ale jeszcze musi sił starczyć. Już są przygotowywane kolejne tereny pod nasadzenia, ale pewnie będą dopiero jesienią robione. A spora część zmian zostawiam jeszcze na przyszły rok. Ja mam jednak dosyć dużą działkę i mogę poszaleć z rabatami . Miejsca mi nie brakuje. Pozdrawiam
dorciabe 10:45, 11 lip 2014

Gosiu sił starczy na pewno, ja (myślę o sobie) martwilabym się bardziej o finanse, bo obsadzić taki areał jak u Ciebie to z torbami można pójsć
BusyBee 10:53, 11 lip 2014

dorciabe napisał(a)
Gosiu sił starczy na pewno, ja (myślę o sobie) martwilabym się bardziej o finanse, bo obsadzić taki areał jak u Ciebie to z torbami można pójsć

Dokładnie tak jest u mnie.
Moja działka to 1200 m i dużo roślin do wymiany, a to są spore koszty niestety.....

A zmiany u Ciebie Gosiu naprawdę imponujące!
Pozdrówki zostawiam
Gocha 11:01, 11 lip 2014

dorciabe napisał(a)

Dorotko o finansach nie chcę nawet wspominać bo już za dużo ciągle mówię, że brak kasy na rośliny a jednak jakoś je kupuję. Wyglądałoby na to , że coś chyba oszukuję. Ale ja wyszukuję w sklepach rosliny tańsze i ewentualnie jeżdże do szkółek wtedy też można kupić za mniejsze pieniądze. A tak w ogóle jak kasa pójdzie na rośliny to brak wtedy na coś innego. Ale ogród można przerabiać tylko w lecie. W zimie skarbonka tak nie ucierpi. A z tymi siłami to niestety tez różnie ale nie bede narzekać bo to nie miejsce i nie pora. Pozdrawiam.
Gocha 11:02, 11 lip 2014

BusyBee napisał(a)

Dokładnie tak jest u mnie.
Moja działka to 1200 m i dużo roślin do wymiany, a to są spore koszty niestety.....

A zmiany u Ciebie Gosiu naprawdę imponujące!
Pozdrówki zostawiam

Dziękuję za miłe słowa. Moja działka nieco większa bo prawie 3000m. Więc jest co robić. Trzeba zakasać rękawy i do przodu. Pozdrawiam
iwonaal 10:42, 12 lip 2014

Metamorfozy, że szczęka opada. Buziaki.
Joku 14:20, 12 lip 2014

Gosiu, nadrobiłam zaległości. Pięknie u ciebie po zmianach, chociaż i wcześniej jedno pasowało do drugiego.